Νέα ιστοσελίδα

Πατήστε ΕΔΩ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Αγαπητά μέλη, συγχωριανοί, φίλοι του Συλλόγου μας.

Μέσω της ιστοσελίδας μας, από την δημιουργία της το 2011 μέχρι σήμερα, γίνονται προσπάθειες να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να φέρουμε πιο κοντά τους συμπατριώτες μας, να προβάλουμε το χωριό και την ευρύτερη περιοχή. Ενημερωνόταν κι ενημερώνεται μέχρι σήμερα τακτικά, γίνεται σημαντική προσπάθεια να κρατάμε το ενδιαφέρον των ανθρώπων που περιμένουν να μάθουν νέα για το χωριό και τους ανθρώπους του. Εδώ ανακοινώνονται οι δράσεις και οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

Με στόχο  να συνεχίσουμε την προετοιμασία που είχε ξεκινήσει το προηγούμενο Δ.Σ. για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της ιστοσελίδας, δημιουργήσαμε μια καινούργια σελίδα καλαίσθητη , εύκολη, στις ενότητες της οποίας υπάρχει  όλη η ύλη από την δημιουργία της το 2011 μέχρι σήμερα.  Στο εξής θα ενημερώνεται μόνο η καινούργια σελίδα μας με την διεύθυνση : htpp://zounati.com 

Για κάποιο χρονικό διάστημα θα υπάρχει στην παλιά σελίδα η φράση «πατήστε ΕΔΩ»  η οποία θα μας παραπέμπει στην καινούργια ιστοσελίδα.                                            Πιστεύουμε κι αυτός ο τόπος να είναι το σημείο αναφοράς για όλους μας, η ευκαιρία δημιουργικής  έκφρασης και πληροφόρησης.

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας, μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας  και μας στηρίζετε με το να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα αυτή.

         Οι επισκέψεις στην ιστοσελίδα μέχρι σήμερα είναι : 111. 555

                                              Το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                       02 Ιουνίου 2018

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.