ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

contactus

Αγαπητέ επισκέπτη, συμπατριώτη,

Ευχαριστούμε θερμά για την παρουσία σου και το ενδιαφέρον σου για τις διαδικτυακές σελίδες του χωριού μας.

Στείλτε μας το μήνυμά σας, θα χαρούμε να μάθουμε τα νέα σας, να δεχτούμε τις δικές σας υποδείξεις και προτάσεις.

Επικοινωνήστε μαζί μας ταχυδρομικώς στην διεύθυνση :

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Δ.Δ. ΖΩΝΗΣ ΔHMOY ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, Τ.Κ. 22200

ή  στην διεύθυνση του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου:

morfsyllogos.zonis@yahoo.gr


ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ Μαρία (ΠΡΟΕΔΡΟΣ):  27910 29226 & 6937 174332

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος  (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ): 6938 101192

(ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ):

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΛΛΗ Έλενα (ΤΑΜΙΑΣ):  6988 253399

ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης (ΜΕΛΟΣ): 6977 062586


ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΗΜΑ3γ

Advertisement

73 Responses to ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 1. Ο/Η Μαρία Δαγρέ 20/01/2017 λέει:

  Έχω τη χαρά, να κρατώ στα χέρια μου, το ημερολόγιο του 2017, του » ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ».Το κοιτάζω…, το διαβάζω… και το θαυμάζω! Είναι τόσο καλογραμμένο, τόσο προσεγμένο! Είναι Υπέροχο! Κάθε μήνας, έχει και την ανάλογη, δική του παροιμία και την αντίστοιχη μεγάλη γιορτή!
  Παρατηρώ, ότι φέτος, το ημερολόγιο είναι αφιερωμένο, στα πετρόχτιστα κεραμοσκεπή σπίτια του χωριού Ζώνη.
  Σπίτια, που άντεξαν στη φθορά του χρόνου! Όμορφα, γραφικά αρχοντικά, θαυμαστά στολίδια του χωριού, που με μεράκι και πολλή αγάπη, φτιάχτηκαν από μαστόρους, που ήξεραν μα λαξεύουν την πέτρα και να χτίζουν καλλιτεχνήματα, σύμφωνα με την παράδοση! Όλα είναι πανέμορφα! Το ένα καλύτερο, από το άλλο! Όλα είναι γεμάτα αναμνήσεις, από τους ανθρώπους, που τα κατοικούσαν κάποτε ή τα κατοικούν ακόμη!Δεν έχω επισκεφθεί τη Ζώνη, όμως, η παρουσίαση και η ξενάγηση στο χωριό και στα σπίτια, από την κυρία Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη, είναι τόσο ζωντανή, που σου δίνει την αίσθηση, ότι κάθε μήνα, είσαι καλεσμένος, σ’ ένα καινούριο σπίτι, όπου σε υποδέχονται με καλοσύνη, οι νοικοκυραίοι και σε περιποιούνται! Νομίζω ότι αυτό το ημερολόγιο είναι συλλεκτικό κομμάτι! Τελειώνοντας το 2017, θα το κρατήσω για ενθύμιο, για να βλέπω και να θυμάμαι τα στολίδια του χωριού σας! Θέλω, μέσα από την καρδιά μου, να ευχαριστήσω την κ. Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη, που είχε την καλοσύνη να μου στείλει το Ημερολόγιο και να ευχηθώ στο δραστήριο Σύλλογό σας, να συνεχίσει τη δημιουργική του πορεία και να κρατήσει ζωντανή την παράδοση της όμορφης Ζώνης, την οποία εύχομαι, κάποτε, στο άμεσο μέλλον, να καταφέρω να επισκεφτώ!

  • Ο/Η ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ λέει:

   Αγαπητή μας Μαρία, σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Η προσπάθεια που κάνουμε έχει ως στόχο να δημιουργηθούν προοπτικές επιβίωσης του χωριού μας στο μέλλον, γιατί η ερήμωση είναι ο μεγάλος αντίπαλος κάθε ελληνικού χωριού. Με τις σημερινές δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η επίτευξη του στόχου αυτού γίνεται όλο και πιο μακρινή αλλά ο Σύλλογός μας και οι εθελοντές μέλη μας θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Ευελπιστούμε να έχουμε τη χαρά να σε δούμε σύντομα στη Ζώνη και να σε ξεναγήσουμε στο όμορφο χωριό μας. Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη

 2. Αξιαγάπητοι κάτοικοι της ΖΩΝΗΣ
  Τα σέβη μου και την ΑΓΑΠΗ μου.
  Είχα την ευδαιμονία να μάθω για τις δραστηριότητες του Συλλόγου της ΖΩΝΗΣ, αλλά και για
  την στήριξη εκ μέρους σας, για κάθε κάθε σκοπό που οδηγεί στην πρόοδο και στην ανάπτυξη
  του τόπου σας,
  Παρακολούθησα το βίντεο του κ. Γιάννη Γαϊτανάκη δραστηριοτήτων και έργων που έλαβαν χώρα το έτος 2016. Πραγματικά έμεινα κατάπληκτη για τα έργα, αλλά και για τις όμορφες εκδηλώσεις που
  γίνονται συχνά, μέσα στον χώρο της Αίθουσας του Συλλόγου.
  Είναι υπέρτατη αρετή η ΑΓΑΠΗ που σας ενώνει και σας κρατάει ενωμένους, σε μια όμορφη
  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ με ΟΜΟΝΟΙΑ και ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗ.
  Επιθυμώ να εκφράσω εκ βαθέων τα συγχαρητήρια μου, στο Δ.Συμβούλιο, σε όλα τα μέλη.
  Ιδιαιτέρως στα αξιωματούχα μέλη του Δ.Συμβουλίου που εργάζονται άοκνα, χωρίς να σκέπτονται κόπους και θυσίες.Τα συγχαρητήρια μου στην Πρόεδρο και στην Γενική Γραμματέα και σε όλους, όσους εθελοντικώς εργάζονται και προσφέρουν.
  Δεν περνούν απαρατήρητα και τα έργα που έγιναν από τα εκάστοτε προηγούμενα Δ.Συμβούλια.
  Επιτρέψτε μου να συγχαρώ το νυν αλλά και τα προηγούμενα Συμβούλια, για τα δημιουργικά τους έργα, όλοι μαζί δημιουργήσατε μια ζηλευτή ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ που ονομάζεται ΖΩΝΗ.

  Σας συγχαίρω
  Εύχομαι σε όλους σας,ΑΓΑΠΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ και υψηλά επιτεύγματα στη ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ,μέσα σε πλαίσια αλληλοβοηθείας και κατανόησης

  Χριστίνα Ιατρού -Σοϊταρίδη.
  Λογοτέχνης.
  Μελβούρνη, Αυστραλίας.
  28 Δεκεμβρίου 2016.

  • Ο/Η ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ λέει:

   Αγαπητή μας Κυρία Σοϊταρίδη, εκλεκτό μέλος του Συλλόγου μας, σας χαιρετούμε από τη Ζώνη και σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια, τα τόσο στηρικτικά στο έργο του Συλλόγου μας. Όπως πολύ σωστά επισημαίνετε, όλα τα προηγούμενα Διοικητικά Συμβούλια και το τωρινό, εργάστηκαν και εργαζόμαστε για το καλό του χωριού μας και των ανθρώπων του. Δεν μας χωρίζει τίποτα. Αντίθετα, μας ενώνει η Ζώνη και θέλουμε να κάνουμε την προσπάθειά μας για να υπάρξουν οι ευνοϊκές εκείνες συνθήκες που θα δώσουν ελπίδα και προοπτική στον αγαπημένο μας τόπο. Ο Σύλλογός μας εκφράζει την ευγνωμοσύνη του απέναντί σας, για τη συνεχή υλική στήριξή σας προς αυτόν, πάνω σε στοχευμένες δράσεις που δίνουν χαρά στους συγχωριανούς μας, που μένουν στη Ζώνη και «φυλάνε Θερμοπύλες» εδώ, κάτω από αντίξοες για όλους μας συνθήκες… Ευχόμαστε σε σας και στην οικογένειά σας – εκεί στη μακρινή Αυστραλία – ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και κάθε επιτυχία στο εξαιρετικό λογοτεχνικό σας έργο, που δεν τιμά μόνον εσάς αλλά και τη γενέτειρά σας Ελλάδα. Εκ μέρους του Δ.Σ. του Μ.Ε.Σ. Ζώνης Η Γραμματέας: Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη

   • Ελληνικό φιλότιμο,λεβέντικη ομορφιά.
    Δεν έσβησες ποτέ, ζεις και στέλνεις μηνύματα φιλίας και αλληλοσεβασμού.
    Ακόμη και σε δύσκολες στιγμές, η χώρα δεν γονάτισε, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ψυχή στέκει πιστή στα ιδανικά, στα ΠΙΣΤΕΥΩ της ευλογημένης φυλής μας και στέλνει τους παλμούς του γένους, όπου υπάρχει και αναπνέει η ελληνική ψυχή.
    Την συναδέλφωση στα πέρατα της Οικουμένης, με ένα σινιάλο ευγνωμοσύνης και ανθρωπιάς.
    Με συγκίνησε βαθύτατα η ψυχική αβρότης, της εκλεκτής Γ.Γραμματέας του Μ.Ε.Σ.Ζώνης
    της αξιαγάπητης Ζαχαρούλας Γαϊτανάκη, η οποία εκ μέρους του Δ.Συμβουλίου του αξιόλογου και ζηλευτού Συλλόγου, μου έστειλε μήνυμα φιλίας, ΑΓΑΠΗΣ και πατριωτικού παλμού, εδώ στην κάτω εσχατιά.
    Αξιαγάπητή μου Ζαχαρούλα, σε ευχαριστώ, όπως και όλο το άξιο Δ.Συμβούλιο του Μ.Ε.Σ.
    Η αγάπη με την οποία με αγκαλιάζεται είναι χαρά και τιμή μου.
    Εύχομαι πάντα επιτυχίες στον σκοπό σας. Η ΑΓΑΠΗ και η ΟΜΟΝΟΙΑ που σας διακρίνει
    να είναι πάντα οδηγός κάθε υψηλού στόχου σας.
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία, ευλογία και ευαγές επιτυχίες.
    Σε όλα τα μέλη του Δ.Συμβουλίου και σε όλους τους καλόκαρδους Ζωναταίους, κάθε καλό αγαπημένοι μου φίλοι, εύχομαι από τα βάθη της ελληνικής ψυχής μου, από τα κράσπεδα του Νότου.

    Με εκτίμηση.
    Και πατριωτική ΑΓΑΠΗ.

    Χριστίνα Ιατρού -Σοϊταρίδη.
    Λογοτέχνης
    Μελβούρνη.

 3. Ο/Η ΕΛΕΝΑ ΧΡ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΛΛΗ, Ταμίας του Συλλόγου λέει:

  Έχετε συγχαρητήρια από τους γονείς μου, για την κίνηση που κάνατε για τα γλυκά πόρτα – πόρτα και για τη συγκέντρωση τροφίμων. Πολλά μπράβο σε όλους. Πολλά φιλιά, Έλενα.

 4. Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΟΥ-ΣΟΪΤΑΡΙΔΗ, Λογοτέχνης, Αυστραλία λέει:

  ΣΙΝΙΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ–> ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και η ψυχή βρίσκεται σε αναγέννηση, σε μια πνευματική ευφορία. Δεν είναι μόνο η θαλπωρή και οι αναμνήσεις που ζωντανεύουν στο τζάκι της ψυχής, καθώς πλησιάζουν οι Άγιες Μέρες. Δεν είναι τα φαντασμαγορικά στολίδια, τα τυποποιημένα βιομηχανικά κατασκευάσματα που στολίζουν το – αμέτρητες φορές ήδη τυποποιημένο -χριστουγεννιάτικο δέντρο μας, εκείνο που μετράει είναι η αληθινή ΑΓΑΠΗ, η προσέγγιση της ψυχής στο Θείο μέγα μήνυμα της αδελφοσύνης, που θα γεννηθεί στη Θεία Φάτνη της Βηθλεέμ, αλλά και στην δική μας φάτνη, της ανθρωπιάς και της φιλανθρωπίας. Αυτό είναι το νόημα και το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου. Αγάπη στον φτωχό, στον δοκιμαζόμενο αδελφό. Ω! τότε ναι, η καρδιά ανοίγει τα φυλλοκάρδια της, συμπονεί και προσφέρει από το δικό της υστέρημα, κάνει τον ξένο αδελφό, σκύβει και σκουπίζει το δάκρυ του αδελφού και όλοι μαζί ενωμένοι νιώθουμε την θαλπωρή και τη Θεία ευλογία. Μήνυμα ΑΓΑΠΗΣ, αδελφοσύνης, προσφοράς, Άγγελοι φιλανθρωπίας, έγιναν τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου της ΖΩΝΗΣ. Άνοιξαν τα παραθύρια της ψυχής τους και αγκάλιασαν τους συνανθρώπους τους. Έχοντας σύμβολο την ΑΓΑΠΗ και τον σεβασμό, πρόσφεραν εμπράκτως την εκτίμησή τους στους συγχωριανούς τους, δίνοντας μία ευχητήρια κάρτα, ένα γλύκισμα, μα πάνω απ’ όλα ανέδειξαν την ΑΓΑΠΗ και την ΑΝΘΡΩΠΙΑ τους. Εύχομαι – από τα μύχια της ψυχής μου – αυτή η θεάρεστη «Εκστρατεία της Αγάπης» να γίνει παράδειγμα σε κάθε αγνή ψυχή, μια Θεία Αναγέννηση να εκτοπίσει την απάθεια, την αδιαφορία, την αναλγησία και να βασιλεύσει μόνο η ΑΓΑΠΗ. Αξιέπαινα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του «Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου ΖΩΝΗΣ», συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία σας, σκορπίσατε την ΑΓΑΠΗ και η ψυχή σας ευφράνθηκε από το αληθινό χαμόγελο των συνανθρώπων σας. ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. Με αγάπη και χριστιανικό παλμό, Χριστίνα Ιατρού – Σοϊταρίδη.

 5. Ο/Η ΖΑΝΝΕΤΑ ΚΑΛΥΒΑ-ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, Ποιήτρια, Συγγραφέας λέει:

  Αγαπητό μου Διοικητικό Συμβούλιο του Μ.Ε.Συλλόγου Ζώνης, Από καρδιάς εύχομαι έναν ειρηνικό, ευλογημένο, δημιουργικό χειμώνα, ο οποίος με την προσπάθεια όλων μας να γίνει μια χαρούμενη Άνοιξη. είθε το γκρίζο χρώμα που μας έχει κατακλύσει με όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν, να φύγει το συντομότερο από τη ζωή μας. Με όλη την αγάπη μου, Ζαννέτα Καλύβα-Παπαϊωάννου.

 6. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΟΣΙΟΥΛΗΣ λέει:

  Θερμά συγχαρητήρια για τις δραστηριότητές Σας. Πάντα φιλοπρόοδοι και δημιουργικοί οι Ζωναταίοι με τα ενεργά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ! σε όλους Σας. ΚΩΣΤΑΣ

 7. Ο/Η Mr. CONSTANTINE G. LAMBROPOULOS, CANADA λέει:

  Hello everybody! I have received whatever you have sent to me. Thank you, indeed! Please accept my warmest congratulations for your last achievements. I love you all.

 8. Ο/Η ΣΟΛΩΝ Ι. ΒΟΣΚΟΣ, Εκπρόσωπος του Κοινοτικού Συμβουλίου της Άνω Ζώδιας Κύπρου λέει:

  Αγαπητοί φίλοι, Σας ευχαριστούμε ακόμη μια φορά για την θερμή υποδοχή σας και την εξαιρετική φιλοξενία σας κατά την πρόσφατη επίσκεψή μας (13/11/2016) στον Σύλλογό σας στη Ζώνη. Σας χαιρετώ, Σόλων Βοσκός.

 9. Ο/Η ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΥ, ποιήτρια, Άργος λέει:

  Φτάνοντας στα χέρια μου το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου της ΖΩΝΗΣ, με εντυπωσίασε η πολύ όμορφη σκέψη του Δ.Σ., να προβάλλει τα παλιά πέτρινα σπίτια του χωριού. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος ώστε όλοι να τα γνωρίσουν και να τα θαυμάσουν, όπως και εγώ. Σπίτια παραδοσιακά, όμορφα, με την δική τους αρχιτεκτονική, φτιαγμένα από μαστόρους που ήξεραν να δουλεύουν την πέτρα, να την λαξεύουν και να την χτίζουν. Σπίτια που άντεξαν στο πέρασμα του χρόνου, στολίδια του χωριού, που στέκουν αγέρωχα, θυμίζοντάς μας άλλες εποχές, αφήνοντας το μυαλό να ταξιδεύει στην ιστορία του καθενός. Εύχομαι στο Διοικητικό Συμβούλιο να είναι πάντα δημιουργικό και με ωραίες ιδέες.
  ΤΟ ΖΟΥΝΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ
  Στο Ζουνάτι, όταν φτάσεις, / ρίξε γύρω την ματιά σου,
  το τοπίο να θαυμάσεις, / ν’ αγαλλιάσει η καρδιά σου.
  Σπίτια όμορφα χτισμένα, / ζήσανε χαρές και πόνο,
  από πέτρα σμιλεμένα, / που αντέξανε στον χρόνο. ΜΑΙΡΗ ΚΟΥΛΕΝΤΙΑΝΟΥ

 10. Ο/Η Ζαννέτα Καλύβα - Παπαϊωάννου λέει:

  Αγαπητέ μου κ. Γιάννη Π. Γαϊτανάκη,

  Διάβασα το άρθρο σας για την δεντροφύτευση και μου άρεσε εξαιρετικά. Δίνετε μια τέλεια
  αφορμή σε άνθρώπους της επαρχίας και όχι μόνον να κάνουν αυτήν την χώρα, την όμορφη
  Ελλάδα μας, μια καταπράσινη όαση μέσα στην γκρίζα εποχή που ζούμε.
  Είναι βέβαιο και σίγουρο ότι άνθρωποι σαν κι εσάς προωθούν πάντοτε ιδέες, αλλά και
  πράξεις ώστε το μέλλον μας να είναι καλύτερο και ευτυχέστερο. Το έχετε αποδείξει πάρα
  πολλές φορές, με όλη αυτή την αγάπη για τον τόπο σας, για το πανέμορφο χωριό σας,
  που εκτός από τις φυσικές του ομορφιές έχει ανθρώπους προοδευτικούς, ικανούς, δυνατούς,
  πρόθυμους να εργαστούν και να προσφέρουν την γνώση τους, την εμπειρία τους για ένα
  καλύτερο κοινωνικό γίγνεσθαι.
  Ο Σύλλογος του χωριού σας στον οποίον είσαστε μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής
  μαζί με την αδελφή σας κ. Ζαχαρούλα Π. Γαϊτανάκη, που είναι Γενική Γραμματέας του Δ.Σ.
  θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που μέσα από αυτόν και για τους συγχωριανούς σας
  και όχι μόνον έργάζεστε με ζήλο, προθυμία και προπαντός χωρίς κανένα ΕΓΩ.
  Σας συγχαίρω για όλα αυτά που κάνετε και γράφετε.

  Με όλη την αγάπη μου για εσάς και στο Δ.Σ. του Συλλόγου σας,

  Ζαννέτα Καλύβα – Παπαϊωάννου

 11. Ο/Η ΔΩΡΑ ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΥ-ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, Λογοτέχνις, Ραφήνα Αττικής λέει:

  Το Ημερολόγιο 2017 του χωριού ΖΩΝΗ είναι υπέροχο. Όμορφο, ενημερωτικό. άπειρα συγχαρητήρια σε όσους ασχοληθήκατε και παρουσιάζετε της Ζώνης τα πέτρινα σπίτια. Στολίδια του χωριού σας θαυμαστά. Μαρτυρούν τους καταπληκτικούς μαστόρους. Ωραία η ιδέα να συνοδεύουν τους μήνες οι παροιμίες. Υπέροχη η ξενάγηση που μας κάνει η αγαπητή Ζαχαρούλα. Σαν να μπήκα στο εσωτερικό των σπιτιών, σε όλα τα δωμάτια. Θαύμασα, συγκινήθηκα. Έφεραν, σε μένα, θύμησες του πατρικού μου σπιτιού στο Σπάθαρι Γορτυνίας. Και όπως εύστοχα γράφει η Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη: «δικαίως βρίσκουν μια γωνίτσα αγάπης στο μυαλό και στη καρδιά σας» και στην δική μας καρδιά.» Δεχθείτε τα συγχαρητήρια και από τον άνδρα μου Δημήτρη Ηλιόπουλο. Αυτά τα θαυμάσια πεντροντούβαρα μαρτυρούν χρόνια που διαβήκαν, ανθρώπους που χαθήκαν, μαρτυρούν όμως και τωρινούς ανθρώπους υπέροχους που τα φροντίζουν και την ομορφιά της παράδοσης διαιωνίζουν. Υποκλίνομαι. σας εύχομαι να έχετε καλή Υγεία και να συνεχίσετε την ομορφιά της ζωής. Με την αγάπη μου, Δώρα Κουφοπούλου-Ηλιοπούλου (Σπαθαραία).

 12. Καλημέρα σας.Σάς παρακαλώ αν είναι δυνατόν να μου αποστείλετε 5 ημερολόγια τού ετους 2017
  με αντικαταβολή,[εάν δεν είναι δυνατόν συστήσετε μου άλλο τρόπο πληρωμής] στην διεύθυνση:
  Τερψιχόρης 9,Νέο Ηράκλειο,Τ.Κ. 14121,Αθήνα. Τηλ.6977355553. Ευχαριστώ.
  Χαραλαμπόπουλος Γιώργος.

 13. Ο/Η ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΗΝ 26-10-2016.

 14. Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟΣ, Ποιητής, Συγγραφέας (Μελίσσια Αττικής) λέει:

  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017 ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΣ: Είναι γνωστό σε όλους ότι, πολλά χωριά της Γορτυνίας και της Αρκαδίας γενικότερα έχουν το «ΟΝΟΜΑ», όπως η Στεμνίτσα, η Βυτίνα, η Δημητσάνα, η Καρίταινα, τα Λαγκάδια και άλλα, όχι μόνο για τους ουσιαστικούς εθνικούς – ιστορικούς λόγους, αλλά και γιατί κοσμούνται από παραδοσιακά λιθόχτιστα σπίτια, που κτίστηκαν με μεράκι σε παλαιότερα «πέτρινα» χρόνια, της ορεινής αυτής περιοχής της Πελοποννήσου, από τους ξακουστούς – ανώνυμους Λαγκαδιανούς μαστόρους στο είδος αυτό, πελεκώντας το εκλεκτής ποιότητας λιθάρι σε καλλιτεχνικά αγκωνάρια, που άντεξαν στο χρόνο και διατηρούνται μέχρι σήμερα χάρη στην στέρεη και υψηλή τεχνική για την εποχή τους κατασκευή. Υπάρχουν όμως διάσπαρτα και πολλά άλλα χωριά στην Αρκαδία, που μπορεί να μην έχουν το «ΟΝΟΜΑ» όπως τα προαναφερθέντα, έχουν όμως τη «ΧΑΡΗ» και την ομορφιά της παραδοσιακής πέτρινης κατασκευής των σπιτιών τους. Ένα τέτοιο χωριό, ίσως και το πιο χαρακτηριστικό, είναι η μικρή και όμορφη ΖΩΝΗ (το Ζουνάτι), που βρίσκεται ανάμεσα στα βαρύγδουπα ονόματα της Μεγαλόπολης και της Καρίταινας. Προσωπικά και χωρίς να έχω ακόμη επισκεφτεί το Ζουνάτι, το στολίδι αυτός της Γορτυνίας, αν και γνωρίζω πολλά για την ταυτότητά του από το βιβλίο της καλής μου φίλης και διεθνώς καταξιωμένης λογοτέχνιδας Ζαχαρούλας Γαϊτανάκη «ΖΩΝΗ (1810 – 2010) 200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ», εντυπωσιάστηκα τα μάλα από το «ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2017», που εκδόθηκε από τον δραστήριο Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζώνης Αρκαδίας και είναι αφιερωμένο στα παραδοσιακά πέτρινα σπίτια της Ζώνης. Το κρατώ στα χέρια μου και δε χορταίνω να το ξεφυλλίζω. Εύχρηστο και χρηστικό, είτε είναι τοποθετημένο στο Γραφείο είτε κρεμασμένο στο τοίχο, ενημερωτικό της καθημερινότητα και προπαντός διδακτικό από έναν καταπληκτικό Πρόλογο της Γραμματέας του Συλλόγου Ζαχαρούλας Γαϊτανάκη, θα μου κρατάει συντροφιά όλες τις ημέρες και όλους τους μήνες του χρόνου. Φυλλομετρώντας τις μηνιαίες σελίδες του, δε θαυμάζει κανείς μόνο εξωτερικά τα πέτρινα παλατάκια (σπίτια με ονοματεπώνυμο), αναπαλαιωμένα και φροντισμένα από τους σημερινούς ιδιοκτήτες τους, αλλά και τις καλλιτεχνικές, επαγγελματικές θα έλεγα, φωτογραφίες. Ο κάθε χρήστης του Ημερολογίου αυτού κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, θα νομίζει ότι κάθε μήνα θα είναι και ο ίδιος καλεσμένος και φιλοξενούμενος και σε διαφορετικό σπίτι. Γι’ αυτό και ευχαριστημένος θα αποδέχεται νοερά την πρόσκληση και θα εύχεται από καρδιάς στους ιδιοκτήτες να τα χαίρονται με τις οικογένειές τους. Ως συλλεκτικό Ημερολόγιο δεν πρέπει να λείψει από κανένα Ζωναταίϊκο σπίτι και όχι μόνο. Πιστεύω ακράδαντα επίσης δε ότι, αν κυκλοφορήσει και σε άλλα χωριά, θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και στους δικούς τους Συλλόγους για ανάδειξη παρόμοιων θεμάτων. Θα πρότεινα μάλιστα το Ημερολόγιο αυτό να σταλεί στα μεγάλα Τουριστικά Γραφεία της Αθήνας και άλλων πόλεων και είμαι βέβαιος, μαζί με τη διαφήμισή του μέσω του Διαδικτύου, στο προσεχές μέλλον η Ζώνη με τα πέτρινά της σπίτια και με τις άλλες ομορφιές της θα αποτελέσει εκδρομικό προορισμό πολλών τουριστών.Τελειώνοντας τον χαιρετισμό μου αυτόν, θέλω να συγχαρώ πρωτίστως την Πρόεδρο του Συλλόγου, κυρία Μαρία Λαγούδη – Καλομάλου και τα δραστήρια Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που είχαν την φαεινή ιδέα της προβολής των πέτρινων σπιτιών της Ζώνης με την έκδοση του «Ημερολογίου 2017″, αλλά και όλους τους καθοιονδήποτε τρόπο βοήθησαν, για να χαιρόμαστε όλοι οι άλλοι το εκδοτικό αυτό καλλιτέχνημα.»

 15. Ο/Η Mrs. CHRISTINA IATROU-SOITARIDIS, Poetess, author, Melbourne, Australia λέει:

  ΠΕΤΡΙΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΠΩΡΗ –>Έχω την τιμή και την ευτυχία, να κρατώ στα χέρια μου το υπέροχο Ημερολόγιο 2017 του «Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζώνης Αρκαδίας». Μια γλυκιά θαλπωρή διαπερνά την ψυχή, καθώς η ματιά μου πέφτει στην καλαισθησία και στην αρχοντιά αυτού του τόπου. Τα υπέροχα πατροπαράδοτα αρχοντικά, τα χτισμένα με πέτρα, όχι μόνο άντεξαν στη φθορά του χρόνου, αλλά προσθέτουν μια απαράμιλλη, ξέχωρη ομορφιά. Εξόφθαλμα διακρίνεται το μεράκι και η αγάπη των κατοίκων της Ζώνης για το πανέμορφο χωριό τους. Μέσα στο Αρκαδικό τοπίο, δεσπόζει περήφανο, όλο λεβεντιά και χάρη. Άλλωστε έχει κάθε λόγο γι’ αυτή την πατριωτική υπερηφάνεια. Στα δοξασμένα αυτά μέρη, την κάθε σπιθαμή της την έχει ποτίσει ο ραγιάς με το αίμα του για το πολύτιμο αγαθό της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ και η ΖΩΝΗ δεν έμεινε έξω από αυτό το μετερίζι. Αυτά, λοιπόν, τα πανέμορφα πέτρινα σπίτια έχουν τη δική τους ιστορία. Με άπειρη εκτίμηση και δέος ο νους μου γίνεται ταξιδευτής στα όμορφα γεμάτα νοσταλγία και θαλπωρή μέρη σας. Με τα μάτια της ψυχής βλέπω το φθινοπωρινό τοπίο να αγκαλιάζει την όμορφη Ζώνη και τις καμινάδες να στέλνουν διάχυτη την θαλπωρή γύρω στα Αρκαδικά βουνά. Σας συγχαίρω, αγαπητοί μου πατριώτες, για το όμορφο, καλοδουλεμένο ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ. Η αξιόλογη Γραμματέας του Συλλόγου σας Ζαχαρούλα Γαίτανάκη, με την εύστοχη ιστορική περιγραφή των πέτρινων σπιτιών, καλωσορίζει τους αναγνώστες καθώς τους ξεναγεί στα όμορφα σοκάκια της αρχοντικής ΖΩΝΗΣ. Από την δεύτερη πατρίδα την Μελβούρνη, σας στέλνω τους πατριωτικούς χαιρετισμούς μου, μαζί με τα συγχαρητήριά μου για το υπέροχο Ημερολόγιο, που θα μου κρατήσει συντροφιά όλο το χρόνο, καθώς θα μου μεταφέρει τη ζωντάνια και την θαλπωρή του τόπου σας με τα πέτρινα αρχοντικά σπίτια αλλά και τη δική σας φιλία. Συγχαίρω όλους που συνετέλεσαν για την έκδοση του Ημερολογίου. Εύχομαι κάθε πρόοδο, ΑΓΑΠΗ και ομόνοια στο ευλογημένο χωριό σας, την όμορφη ΖΩΝΗ. Με άπειρους πατριωτικούς χαιρετισμούς, ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΟΥ – ΣΟΪΤΑΡΙΔΗ, μέλος του Συλλόγου. Ποιήτρια, συγγραφέας.

 16. Ο/Η Ζαννέτα Καλύβα - Παπαϊωάννου λέει:

  Θέλω να ευχαριστήσω την κ. Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη για την αποστολή του ημερολογίου 2017.
  Υπέροχη εκτύπωση, φανταστικά πέτρινα σπίτια με υπέροχους ανθρώπους να τα κατοικούν,
  να καμαρώνουν για την διατήρηση αυτών των μοναδικών σπιτιών, με την αμέριστη φροντίδα
  όλων σας να κρατηθεί αυτός ο τόπος ΟΡΘΙΟΣ, σε πείσμα μερικών ανεγκέφαλων ανθρώπων.
  Έχουμε κι εμείς ένα πέτρινο σπίτι μέσα στην Νεμέα και το φυλάμε σαν κόρη οφθαλμού. Εκεί
  δυστυχώς υπάρχουν μόνον επτά πέτρινα σπίτια.
  Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ την Πρόεδρο κ. Μαρία Λαγούδη – Καλομάλου για την εκλογή
  της ως Προέδρου στον Σύλλογο στην Μεγαλόπολη. Εύχομαι και εκεί να προσφέρει τις
  υπηρεσίες της, όπως εκείνη ξέρει με τον καλύτερο εαυτόν της.
  Συγχαρητήρια για τις δραστηριότητές σας, για την Δανειστική Βιβλιοθήκη, την οποία θα
  εξακολουθήσω να ενισχύω.
  Με όλη την αγάπη μου,

  Ζαννέτα Καλύβα – Παπαϊωάννου

 17. Ο/Η ΤΟΥΛΑ ΜΠΟΥΡΑ λέει:

  Έλαβα το Ημερολόγιο του έτους 2017 και ευχαριστώ πολύ. Η ιδέα της προβολής των πέτρινων σπιτιών του χωριού είναι πολύ καλή καθώς και το επεξηγηματικό κείμενο που τα συνοδεύει. Σίγουρα υπάρχει μια νοσταλγική και ποιητική διάθεση. Χαιρετισμούς στην ωραία ΖΩΝΗ.

 18. Ο/Η ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ι. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ λέει:

  Με το καλό σας εύχομαι τα πάντα για την Ζώνη!!!

 19. Ο/Η ΓΙΩΡΓΟΣ Ι. ΜΠΟΤΗΣ, Νομικός, Λογοτέχνης λέει:

  Εύχομαι υγεία εις την Διοίκηση και τα μέλη του Συλλόγου. Χαίρομαι γιατί ο Σύλλογος έχει εισέλθει σε φάση δραστηριότητας επαινετή. Φιλικά, Γιώργος Ι. Μποτής

 20. Ο/Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΟΥ-ΣΟΪΤΑΡΙΔΗ, Λογοτέχνης, Αυστραλία λέει:

  Αγαπητοί μου κάτοικοι της όμορφης Ζώνης, χαίρετε. Νοερά φθάνω κοντά σας, με όλη μου την εκτίμηση και την αγάπη. Σας μεταφέρω την σκέψη μου, τον θαυμασμό μου, μαζί με τα συγχαρητήριά μου. Μέσα από την αξιόλογη ιστοσελίδα του χωριού σας, γνώρισα τις ομορφιές του τόπου σας. Συνάμα δε και την αγάπη και την αρμονία που σας ενώνει. Το όμορφο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΝΑΤΑΙΩΝ στις 16 Αυγούστου 2016, το οποίο στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, τεκμήριο της απαράμιλλης ζωτικότητας αλλά και της αλληλοεκτίμησης ανάμεσα σε όλους σας. Σας αξίζουν χίλια συγχαρητήρια, όπως και στο δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας, το οποίο με άοκνες προσπάθειες αρμονίας και σεβασμού, φροντίζει για την σωστή πορεία του τόπου σας. Επίσης, εκείνο που πρόσεξα, είναι το θρησκευτικό σας δέος, δεν ήταν θαρρώ τυχαία η ημέρα που διάλεξε το Δ.Σ. για το Αντάμωμα. Μέσα σε θρησκευτικό δέος, αφού εορτάστηκε η ΚΟΙΜΗΣΙΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. Μετά, με αγάπη, με σύνεση, γιορτάσατε το Αντάμωμα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι τα ευλαβικά σας συναισθήματα συνοδεύουν τα βήματα του βίου σας, με αγάπη, αρμονία και αλληλοσεβασμό ανάμεσά σας. Συγχαίρω εκ βαθέων το άξιο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας και όλους εσάς τους άξιους κατοίκους και καταγόμενους από τη Ζώνη. Κάθε καλό, σας εύχομαι, φίλοι μου αγαπημένοι. Από την Μελβούρνη, η σκέψη μου πάντα κοντά σας. Με πατριωτική εκτίμηση και αγάπη, Χριστίνα Ιατρού – Σοϊταρίδη (μέλος του Συλλόγου).

 21. Ο/Η ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΥΜΕΣ, Μεγαλόπολη λέει:

  [Για την Εθνική Ομάδα Βόλλευ Γυναικών στη Ζώνη, στις 23/5/2016]: Δεν παραξενεύουμε από αυτό που είδα σαν πρωτοβουλία, σας έχω πολύ ψηλά βάλει τον πήχη και νομίζω ότι είστε σε καλό δρόμο. Είναι τιμή μου που είμαι φίλος σας.

 22. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΚΟΣΙΟΥΛΗΣ λέει:

  Παρατηρώ (και σας διαβάζω) ότι είστε πολύ δραστήριοι εκεί στην όμορφη Ζώνη. Συνεχίστε το ωραίο και δημιουργικό έργο σας. Κάθε καλό σε ΟΛΟΥΣ σας. Φιλικά και με εκτίμηση, Κώστας Κοκοσιούλης

 23. Ο/Η ΚΩΣΤΑΣ Π. ΚΑΛΥΒΑΣ, Εκδότης λέει:

  «Εύχομαι και εγώ στον δραστήριο Σύλλογό σας να συνεχίσει την δημιουργική του πορεία, κρατώντας έτσι ζωντανή την όμορφη Ζώνη. ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΥΒΑΣ»

 24. Ο/Η Τάκης Χαρίτος λέει:

  Σε όλους τους Συμπατριώτες και Φίλους μας, εύχομαι από καρδιάς, το Άγιο Φως της Ανάστασης του Χριστού μας, να Δώσει Υγεία, Ευτυχία και Ελπίδα.Καλό Πάσχα. Καλή Ανάσταση και Χαρούμενη Πρωτομαγιά.Χρόνια Πολλά.

  • Ο/Η Ζαννέτα Καλύβα - Παπαϊωάννου λέει:

   Αγαπητό και εκλεκτό μου Δ.Σ.,

   Χρόνια Πολλά – Χριστός Ανέστη
   Συγχαρητήρια στο νέο και αξιόλογο Δ.Σ. του Συλλόγου σας. Είμαι βεβαία ότι θα
   ανταποκριθεί με το παραπάνω στις υποχρεώσεις του και θα συνεχίσει με πολλή
   αγάπη το έργο των προηγούμενων Δ.Σ.
   Είναι γεγονός ότι ο Σύλλογός σας αποτελεί ίσως το μοναδικό παράδειγμα προς
   μίμηση μεταξύ των άλλων συλλόγων. Είναι δραστήριος, αεικίνητος, δημιουργικός,
   ανιδιοτελής, και αυτό οφείλεται τόσο στην αγάπη που τρέφετε πρώτα για το χωριό
   σας, όσο και στην εκτίμηση για τους συνανθρώπους σας.
   Καλά έργα – Πολλή προσπάθεια – Πολλή ενέργεια – Σταθερή σκέψη – Αισιοδοξία!!!

   Με όλη την αγάπη μου,

   Ζαννέτα Καλύβα – Παπαϊωάννου

 25. Ο/Η ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ 2016.

 26. Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟΣ, Ποιητής, Συγγραφέας (Μελίσσια Αττικής) λέει:

  Θερμά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο, στη Γραμματέα και σε όλα τα μέλη του Δ. Σ. του Μορφωτικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζώνης Αρκαδίας, για την πρωτοβουλία τους να τιμήσουν τους λογοτέχνες που πρόσφεραν βιβλία τους στη Βιβλιοθήκη του χωριού τους, της όμορφης Ζώνης, και προσωπικά να τους ευχαριστήσω γιατί μεταξύ των άλλων τίμησαν και μένα για τη μικρή μου προσφορά. Το θεωρώ μεγάλη καταξίωση κάθε συγγραφέα, τα βιβλία του να κοσμούν τις Βιβλιοθήκες της ξεχασμένης υπαίθρου από τους αρμόδιους φορείς. Είμαι όμως βέβαιος, ότι η δημοσιοποίηση της πράξης σας θα παραδειγματίσει όχι μόνο και άλλους Λογοτέχνες, αλλά και άλλους Συλλόγους προς αυτή την κατεύθυνση. Στο Σύλλογό σας εύχομαι Καλή και Δημιουργική Χρονιά. Με ξεχωριστή εκτίμηση, Σπύρος Κ. Καραμούντζος.

 27. Ο/Η ΖΑΝΝΕΤΑ ΚΑΛΥΒΑ-ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, Ποιήτρια, Συγγραφέας λέει:

  Αγαπητοί μου, Θα ήθελα κι εγώ να σας ευχαριστήσω για άλλη μια φορά, για όλη αυτήν την προσπάθεια που καταβάλετε για να εμπλουτίσετε την Βιβλιοθήκη σας και όχι μόνον. Είστε ίσως ο μοναδικός Σύλλογος, ο οποίος απλόχερα ευχαριστεί τους φίλους Ποιητές για την προσφορά τους. Μπράβο σας.Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας. Με πολλή αγάπη και εκτίμηση, Ζαννέτα Καλύβα – Παπαϊωάννου, Ηλιούπολη Αττικής

 28. Ο/Η Τάκης Χαρίτος λέει:

  Τα θερμά συγχαρητήρια μου στον Ιωάννη Παν. Γαϊτανάκη για το πολύ καλό φωτορεπορτάζ του, που αναδεικνύει το χάλι των δεξαμενών του χωριού μας.Να είσαι πάντα καλά και να μας ενημερώνεις για τα προβλήματα του χωριού μας. Ελπίζω οι αρμόδιοι να το δούν και να το λάβουν υπόψιν τους.

 29. Ο/Η Τάκης Χαρίτος λέει:

  Τα θερμά συγχαρητήρια στα μέλη του συλλόγου μας, που με προσωπική εργασία και έξοδά τους, ανακαίνησαν την βρύση στο ξωκλήσι του Αγίου Νικολάου και την μετέτρεψαν σε πραγματικό στολίδι.Να έχουν την ευλογία του Αγίου!!!

 30. Ο/Η Eιρηνη-Μαρκελλα Μαυροειδακου λέει:

  Συγχαρητηρια στο συλλογο για το ανταμωμα περασα υπεροχα,καθε χρονο ερχομαι στην Ζωνη και καθε φορα περναω πολυ ομορφα❤❀

 31. Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟΣ, ποιητής, συγγραφέας, από την Καρυά Αργολίδας λέει:

  Μαθαίνοντας τα Νέα του Μορφωτικού Συλλόγου Ζώνης (Ζουνάτι) και ιδιαίτερα για τις πρόσφατες καλοκαιρινές δραστηριότητες, δεχθείτε σας παρακαλώ τα φιλικά και θερμά μου συγχαρητήρια για την αγάπη, τη φροντίδα, την καθαριότητα και τις δεντροφυτεύσεις, που καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου επιδεικνέτε για το όμορφο χωριό σας και μάλιστα σε εποχές που η ερήμωση και η εγκατάλειψη χαρακτηρίζει τα περισσότερα μικρά και ορεινά χωριά της πατρίδας μας. Ξεχωριστή μάλιστα τιμή ανήκει στα Μέλη του Δ. Σ. του Συλλόγου, που πέραν της τακτικής ενημέρωσης, μέσω Διαδικτύου και του Τύπου, που δημοσιεύουν για τους ξενιτεμένους Ζωναταίους (εντός και εκτός Ελλάδας), διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία και φέτος το ετήσιο Αντάμωμα, που γίνεται χρόνο με το χρόνο θεσμός – πανηγύρι για τη Ζώνη. Μια εκδήλωση και ευκαιρία μαζί, που οι μεν μεγάλοι χαίρονται τον τόπο που γεννήθηκαν, τα δε παιδιά γνωρίζουν όχι μόνο τις ρίζες, αλλά και τα κλαδιά – τους συγγενείς του οικογενειακού τους δένδρου, και με άλλα λόγια το χωριό της οικογενειακής τους καταγωγής. Αποτελείτε, λοιπόν, ένα φωτεινό παράδειγμα προς μίμηση και για πολλά άλλα χωριά της Γορτυνίας και γενικότερα της Αρκαδίας. Και πάλι συγχαρητήρια.

 32. Ο/Η ΕΛΕΝΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ, από Ξάνθη λέει:

  Χαίρομαι για τα νέα σας. Χάρηκα ιδιαίτερα ότι επισκέφθηκε το χωριό σας ο συγχωριανός μου Ανδρέας Βοσκός. …Ο Ανδρέας έχει κάνει μεγάλη έρευνα για το χωριό μας τη ΖΩΔΙΑ, το οποίο πρέπει να ιδρύθηκε από τη ΖΩΤΕΙΑ ή ΖΟΙΤΙΑ, της οποίας φαίνεται ότι διάδοχος οικισμός είναι το χωριό σας η ΖΩΝΗ. Θα είμαστε σε επικοινωνία και χαίρομαι όταν μαθαίνω νέα σας.

 33. Ο/Η ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ λέει:

  Για ενα ακόμα καλοκαίρι, μας εξέπληξε ευχάριστα το Αυγουστιάτικο ΑΝΤΑΜΩΜΑ των ΖΩΝΑΤΑΙΩΝ. Με δεδομένη και την φετινή δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Σύλλογος ετοίμασε (με πολλή προσωπική εργασία των Μελών του Δ. Σ. του) και μας προσέφερε άφθονο και καλό φαγητό, αναψυκτικά, καλές μουσικές επιλογές, που ώθησαν τον κόσμο σε χορό και διασκέδαση. Συγχαρητήρια πολλά σε όλους όσους κόπιασαν για την ωραία βραδιά και του χρόνου να είμαστε καλά να βρεθούμε πάλι όλοι μαζί, μονιασμένοι και με το κέφι αμείωτο. Είναι σημαντικό, ο Σύλλογος να συνεχίσει το έργο του με την στήριξη όλων μας και με την αγαστή συνεργασία από
  όλα τα Μέλη του Δ.Σ. (τα μόνιμα, τα αναπληρωματικά και την Εξελεκτική Επιτροπή), να κα΄νει ακόμη περισσότερα έργα για τ καλό του χωριού μας και των ανθρώπων του. Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τη χώρα και για τους Έλληνες, μόνο με σύμπνοια, κατανόηση, αλληλεγγύη και δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπράβο σε όλους, καλή συνέχεια.
  Ζώνη Αρκαδίας, 21/8/2015

 34. Ο/Η ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΣΕΜΝΑ, ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΖΩΝΑΤΑΙΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

 35. Ο/Η Τάκης Χαρίτος λέει:

  Τα θερμά συγχαρητήρια μας στην καταξιωμένη,Συγγραφέα και Ποιήτρια,Συμπατριώτισσα μας,Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη,πού με το Βιογραφικό της που Δημοσιεύεται,στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση,»WORLD POETRY»Παγκόσμια Ποίηση.προβάλει το Χωριό,και το Σύλλογο,Παγκόσμια!!!και στην Ιστοσελίδα, «MC NEWS » Λογοτεχνία-Ποίηση,Έχουν αναρτηθεί Έργα της!!! της Ευχόμαστε,Υγεία,Δύναμη,και κάθε Καλό… Ζαχαρούλα,Είναι τιμή και Υπερηφάνεια,πού προβάλεις,τη Μικρή Όμορφη Ζώνη,και το Δραστήριο Σύλλογο..να Είσαι Καλά,και Θερμά σε Ευχαριστούμαι…Τάκης Χαρίτος και Αθανάσιος Αργυρόπουλος

 36. Ο/Η Τάκης Χαρίτος λέει:

  Τα Θερμά Συγχαρητήρια μας στο Γιάννη Γαϊτανάκη για τη Μεγάλη προσφορά προς τον Σύλλογο και το Χωριό μας τη Ζώνη.Τοποθετώντας στη πλατεία,Καλαίσθητο κάδο Ανακύκλωσης,πλαστικών καπακιών,αγορά φυτών,φύτεμα πικροδαφνών στο προαύλιο χώρο του κτηρίου στα Αλώνια,και αποψίλωση χόρτον σε διάφορα σημεία του Χωριού μας… και για την καταπληκτική,υποσελιδα στο σαϊτ του συλλόγου.η Άγνωστη Ζώνη-Φαράγγι-της Παναγίτσας.. Με πάρα πολύ καλή αφήγηση,και Πανέμορφες Φωτογραφίες.τον Ευχαριστούμαι,Θερμά για αυτά που κάνει,και του Ευχόμαστε,Υγεία,και Δύναμη.και πάντα να είναι πρωτοπόρος. Τάκης Χαρίτος και Αθανάσιος Αργυρόπουλος

 37. Ο/Η ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ λέει:

  Αγαπητοί μου συμπατριώτες, σας ευχαριστώ από καρδιάς για τις ευχές
  σας και τα καλά σας λόγια. Πράγματι, από τις 30 Μαϊου με επέλεξαν ως
  Μέλος των POETAS DEL MUNDO – ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (δείτε στην
  ιστοσελίδα τους http://www.poetasdelmundo.com ήπειρος: EUROPA Χώρα:
  Grecia] περισσότερα για μένα και την δουλειά μου στ’ αγγλικά. Για την
  Ζώνη μας υπάρχουν δύο ποιήματα εκεί, το ΖΟΝΙ και ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ
  ΤΑ ΜΕΡΗ (MY VILLAGE’S PARTS) ενώ γίνεται αναφορά στο χωριό και
  στον Σύλλογο και στο αναρτημένο βιογραφικό μου. Δουλειά μου επίσης
  μπορείτε να διαβάσετε (στα ελληνικά) και στις ακόλουθες ιστοσελίδες:
  http://www.mcnews.gr (ενότητα: ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, κατηγορίες: ΠΟΙΗΣΗ και
  ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ με δυνατότητα ψηφοφορίας σας)
  http://www.dimitriosgogas.blogspot.com και
  http://www.apostaktirio.gr [Βιογραφικά Λογοτεχνών]
  Επειδή κι εσείς, Τάκη και Θανάση, ως σημαντικά Μέλη του Συλλόγου
  μας και με μεγάλη προσφορά στον τόπο μας, ξέρετε ότι τίποτε δεν
  πετυχαίνεται χωρίς προσπάθεια και κόπο, δίχως στόχο και αγώνα, έχουν
  την αξία τους οι ευχές σας κι ελπίζω να είμαστε όλοι καλά και στο μέλλον
  να πετύχουμε ακόμα πιο όμορφα πράγματα, όχι μόνον για τους εαυτούς
  μας αλλά πρωτίστως για την Ζώνη μας. Γιατί για μένα, το χωριό μας είναι
  πηγή έμπνευσης και δημιουργίας, επιλογή ζωής, και ξέρω ότι και σεις έχετε
  τη Ζώνη στην καρδιά σας, την αγαπάτε και παλεύετε για ένα καλύτερο μέλλον
  γι’ αυτήν και τους ανθρώπους της.

 38. Ο/Η Τάκης Χαρίτος λέει:

  Καλημέρα καλό μήνα και καλό καλοκαίρι.Το Άγιο Πνεύμα να μας φωτίζει όλους για κάθε καλό και δημιουργικό. Τα θερμά και εγκάρδια συγχαρητήρια μας,στη Ζαχαρούλα Γαϊτανάκ,η που έγινε μέλος των ποιητών του κόσμου και έχουν αναρτήσει στην ιστΟσελίδα τους,το βιογραφικό της και ποιήματα της και το μικρό όμορφο Χωριό μας η Ζώνη,με καταξιωμένους ανθρώπους σαν τη Ζαχαρούλα,γίνεται γνωστή στα πέρατα του κόσμου,την ευχαριστούμαι θερμά και της ευχόμαστε και άλλες επιτυχίες…..να είσαι καλά Ζαχαρούλα. με εκτίμηση Τάκης Χαρίτος και Αθανάσιος Αργυρόπουλος.

 39. Ο/Η ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ λέει:

  Πολλούς χαιρετισμούς από τη ΖΩΝΗ σε όλους τους Ζωναταίους και τους φίλους του χωριού μας. Είναι ελπιδοφόρες οι προσπάθειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα από τον Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζώνης και εθελοντές κατοίκους για να ομορφύνει ο τόπος μας: δράσεις καθαριότητας, νέες φυτεύσεις, ανακύκλωση μπαταριών και καπακιών, καθαρισμούς από τα αγριόχορτα. Ο καθένας ας κάνει ό,τι μπορεί με τις δικές του μικρές δυνάμεις για να δώσουμε στη Ζώνη την θέση που της αξίζει. Έχει το χωριό μας πολλές φυσικές ομορφιές αλλά και μοναδική ιστορία, την οποία οφείλουμε – με την βοήθεια των ειδικών επιστημόνων – να αναδείξουμε. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους συμετείχαν στην πρόσφατη (26/4/2015) φύτευση καλλωπιστικών φυτών στον προαύλειο χώρο στ’ Αλώνια, ευχόμενη να συνεχιστούν και στο μέλλον – με την ίδια επιτυχία – παρόμοιες περιβαλλοντικές δράσεις στον τόπο μας.

 40. Ο/Η ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

 41. Ο/Η Τάκης Χαρίτος λέει:

  Χριστός Ανέστη Χρόνια Πολλά και ότι Επιθυμεί ο Καθένας Χωριστά Να Είστε όλοι Καλά!!!!!

 42. Ο/Η Γιάννης Νικολακόπουλος λέει:

  Αγαπητή μου κυρία Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη,

  Mια μικρή περιδιάβαση στην ιστοσελίδα του ωραίου χωριού σας με ενθουσίασε ειλικρινά και μου υπαγόρευσε την ανάγκη να σας συγχαρώ θερμά τόσο για την αγάπη σας γι’ αυτό, όσο και για τις όποιες προσπάθειες καταβάλλετε για να το κρατάτε ζωντανό και στην επικαιρότητα.
  Περιποιεί τιμή για τον Σύλλογό σας και ιδιαίτερα για σας, κυρία Ζαχαρούλα, που μέσω της ιστοσελίδας θέλετε να κάνετε γνωστό το χωριό σας και παραπέρα και τα καταφέρνετε. Η δική σας γλαφυρή πένα και πνευματικότητα είναι ταυτισμένες με την ιδιαίτερη πατρίδα σας, τη Ζώνη, το πάλαι ποτέ Ζουνάτι, στο οποίο διαμένετε μόνιμα και το οποίο υπηρετείτε παντοιοτρόπως.
  Το «αποθησαύρισμα» των πληροφοριών που καταθέτετε για το χωριό σας στην εν λόγω ιστοσελίδα ασφαλώς και προέρχεται από το βιβλίο σας για τη Ζώνη. Είναι απτό δείγμα της αγάπης σας και του ενδιαφέροντός σας, που εναρμονίζεται με την αγάπη και το ενδιαφέρον και των άλλων μελών του συλλόγου σας για το χωριό σας.
  Είστε όλοι σας αξιέπαινοι για ό, τι κάνετε. Η «Επικοινωνία» σας προσθέτει φίλους στα κατάστιχά της. Μπορείτε να συμπεριλάβετε και μένα. Να είστε όλοι καλά και, όπου και να πάτε, την όμορφη τη Ζώνη σας ποτέ μην την ξεχνάτε.

  Με την αγάπη μου και την εκτίμησή μου προς όλους σας

  Γιάννης Νικολακόπουλος

  Υ.Γ. Η ανθισμένη πασχαλιά σε κήπο του χωριού σας είναι καταπληκτική. Εύχομαι σε όλους σας άνθη γεμάτες να ’ναι η καρδιά και η ψυχή σας.

 43. Ο/Η Δώρα Κουφοπούλου Η λιοπούλου ποιήτρια λαογράφος λέει:

  21 Μαρτίου 2015.
  Η ποιήτρια -Λαογράφος Δώρα Κουφοπούλου -Ηλιοπούλου (από Σπά θαρι),και ο σύζυγός της Δημήτρης Ηλιόπουλος γράφουν.
  Αγαπητοί συμπατριώτες χρέος του πολίτη,ν΄αγαπά τον τόπο του,και σεις το αποδείξατε.με την πα ρουσίαση του χωριού σας Ζώνη.,Σεριανίσαμε την κάθε γωνιά της Ζώνης.Απολαύσαμε την ομορφιά του τοπίου.Γνωρίσαμε την ζωή σας.Θαυμάσαμε την αρχιτεκτονική των υπέροχων
  πετρόχτιστων σπιτιών.σας Νοσταλγήσαμε και τα δικά μας χωριά..Μια κούκλα η Ζώνη.Καταφέρατε να θυμηθούν οι παλιοί,να γνωρίσουν οι νέοι,να θαυμάσουν κι΄αλλοι..Συγχαρητήρια.Καλήν υγεία να ΄ε χετε,καλή συνέχεια Στην ξεραίλα της καθημερινότητας,τύχη καλή,
  οι ευαίσθητοι και δημιουργοί.Τύχη καλή που ΄εχετε μιαν αξιόλογη ποιήτρια τηνΖαχαρούλα Γαιτανάκη, Σήμερα που γράφω εαρινή ισημερία.Γιορτάζει παγκοσμίως η ποίηση.Χρόνια μας πολλά και καλά .

 44. Aγαπητοί φίλοι και ΄΄συμπατριώτες΄΄ γεια σας. Επισκεπτόμενος με τη σειρά μου την ηλεκτρονική σελίδα σας [site],μονάχα έκπληξη και θαυμασμό ένοιωσα από την πρώτη στιγμή που περιηγήθηκα τη σελίδα σας αυτή!Τα πολύ ενδιαφέροντα θέματά σας που παρουσιάζετε με σπάνια ευαισθησία και προσοχή,κάνουν τον οποιονδήποτε αναγνωστη σας σίγουρα να αιστανθεί παρόμοια συναισθήματα.Να μάθει,να χαρεί,να αναπολήσει,ακόμη και να δακρύσει στις αναμνήσεις αυτές.Σας συγχαίρω από καρδιάς,ευχόμενος συνέχιση των επιτυχιών σας,με δύναμη,αντικειμενικότητα και αισιοδοξία, για το κοινό καλό. Φιλικότατα Γ.Δ.Παναγιωτακόπουλος,π.Αξ/κος Πυροσβεστικού Σώματος,΄΄συγγραφέας΄΄.[gpanagiotakopoulos@hotmail.com].Καλλιθέα-Αθήνα

 45. Ο/Η ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 21-02-2015 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤ΄ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ .

 46. Ο/Η Τάκης Χαρίτος λέει:

  Στη Ζεστή και φιλόξενη Αίθουσα του Συλλόγου μας στα Αλώνια,Έγινε 21 /2 / 2015 Η Κοπή της πίτας,και Αποκριάτικη Εκδήλωση,Από το Σύλλογο.Παρά τους Δύσκολους.Καιρούς.Έδωσαν τη Παρουσία τους Πολύ Συμπατριώτες μας.Τους Ευχαριστώ θερμά όλους. Συγχαρητήρια σε όσους.Εργάστηκαν να γίνει η Εκδήλωση.Να είμαστε όλοι Καλά και του χρόνου. Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή.

 47. Ο/Η ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ λέει:

  ΆΞΊΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΤΟ ΚΡΑΣΙ, ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, Η ΕΥΓΕΥΣΤΗ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ, ΟΙ ΣΕΡΠΑΤΙΝΕΣ, Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΑΠΟΓΕΙΩΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ, ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ. MΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ.

 48. Ο/Η ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  » Χριστούγεννα, Πρωτούγεννα, πρώτη γιορτή του χρόνου
  για βγάτε, διέτε, μάθετε πως ο Χριστός γεννάται.»
  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ !!!

 49. Ο/Η Τάκης Χαρίτος λέει:

  Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά.Το νέο έτος να φέρει Υγεία, Δημιουργία και Αισιοδοξία σε όλο τον κόσμο..

 50. Ο/Η Τάκης Λ. Χαρίτος λέει:

  Θερμά συγχαρητήρια στον Γιάννη και τη Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη για τη μεγάλη προσφορά τους στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Συλλόγου μας με νέες ενότητες.
  Να είναι πάντα καλά και δυνατοί.
  Με εκτίμηση,
  Τάκης Λ. Χαρίτος

 51. Ο/Η Ελενα Χρ. Παπαδοπουλου (απο την Ζωνη) λέει:

  Καλησπερα σας, συχγαρητηρια για το εργο σας
  θα ηθελα να σας ενημερωσω πως υπαρχει και επισημη σελιδα στο facebook με τον παρακατω συνδεσμο : https://www.facebook.com/profile.php?id=100001854319930&fref=ts
  ή θα το βρειτε ” Ζώνη Ν. Αρκαδίας ”
  και αυτην την στιγμη εχει 690 περιπου φιλους-πληρως ενημερωμενη ,
  καθως επισης υπαρχει και ομαδα με τον συνδεσμο :

  https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/groups/zonivillage/

  (το σωστο μυνημα ειναι αυτο το ,παρακαλω πολυ να διαγραφουν τα 2 προηγουμενα
  και επισης εαν θελετε μπορουμε να ενωσουμε τον συνδεσμο του facebook με το αντιστοιχο κουμπι )

 52. Ο/Η ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΠΑΝ. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ λέει:

  Ένα ακόμη πετυχημένο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΖΩΝΑΤΑΙΩΝ
  έγινε στις 16 Αυγούστου 2014. Όσοι Ζωναταίοι και φίλοι
  του χωριού μας βρέθηκαν στον προαύλειο χώρο στ’ Αλώνια,
  έφαγαν, χόρεψαν, διασκέδασαν με την ορχήστρα του Λάμπρου
  Ματζώρη, συνάντησαν φίλους και συμπατριώτες και πέρασαν
  γενικά καλά και… δροσερά. τον καύσωνα των προηγούμενων
  ημερών διαδέχθηκε ένα δυνατό αεράκι, που δεν χάλασε όμως
  το κέφι και την διάθεση των παρευρισκομένων στην εκδήλωση.
  Πολλά και καλά τα δώρα της λαχειοφόρου και συγχαρητήρια στα
  μέλη του Δ. Σ. του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζώνης
  για την όλη διοργάνωση.

 53. Ο/Η Τάκης Χαρίτος λέει:

  Συγχαρητήρια για την αποκριάτικη εκδήλωση που έγινε φέτος και κοπή πίτας 1 Μαρτίου 2014. Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν για τα δώρα και για τα έργα που έγιναν στο κτήριο του Συλλόγου. Ευχαριστούμε τους Θανάση και Δημήτρη Ζούζουλα του Ανδρέα για την ευγενική τους προσφορά να τοποθετήσουν τα πλακάκια δωρεάν στο κτήριο του Συλλόγου. Περιμένουμε την βοήθεια όλων σας για να συνεχίσουμε να ομορφαίνουμε το χωριό μας. Σας ευχαριστούμε όλους.

 54. Ο/Η Τάκης Χαρίτος λέει:

  Ευχαριστώ την Σταυρούλα Σιαμπάνου-Τσιαβλή που με τη φίλια της με την κα Γερασιμίδου έφερε σε επαφή το σύλλογο και πραγματοποιήθηκε το θεατρικό στο χωριό μας, το οποίο αποτελεί τιμή για όλους εμάς τους Ζωναταίους!

 55. Ο/Η ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ.Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ.

 56. Ο/Η ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ( ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ) ΤΗΣ 16-03-2013.ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ
  ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

 57. Ο/Η Natalia λέει:

  Είναι ένα υπέροχος μέρος! Το αγαπάμε και ευχόμαστε σε όλους χαρές και πρόοδο !!!

  • Ο/Η ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ λέει:

   Αγαπητή ΝΑΤΑΛΙΑ,

   σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια για τη ΖΩΝΗ. Είναι πράγματι ένας όμορφος τόπος, με υπέροχους ανθρώπους, στους οποίους αξίζουν και η προκοπή αλλά και
   κάθε χαρά. Αρκεί να είμαστε όλοι αγαπημένοι και αλληλέγγυοι και να ξεπεράσουμε
   τους εγωισμούς μας κι ό,τι γίνεται αιτία να μην μπορούμε να συννενοηθούμε μεταξύ
   μας, για το καλό του χωριού μας και των ανθρώπων του. Ό,τι μπορεί να κάνει επίσης
   ο καθένας μας, για να ομορφύνει η ΖΩΝΗ (π.χ. καθαρισμούς των δρόμων της και των κοινόχρηστων χώρων, ασβεστώματα και βαψίματα στις αυλές μας, στις μάντρες αλλά
   και στις προσόψεις των σπιτιών μας, δεντροφυτεύσεις κ.λπ.) θα βοηθούσε ώστε να
   αλλάξει όψη το χωριό και να γίνει ακόμη πιο όμορφο, φωτεινό και χαρούμενο. Να είσαι
   καλά,

   ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ

 58. Ο/Η Τάκης Λ. Χαρίτος λέει:

  Θερμά συγχαρητήρια στη Ζαχαρούλα Π. Γαϊτανάκη και στο Γιάννη Π. Γαϊτανάκη για τη βοήθεια τους προς το σύλλογο Ζώνης που με μεράκι και μεγάλη αγάπη έδωσαν. Να είναι πάντα γεροί και δυνατοί. Και να μην ξεχνάμε όλοι μας ότι η Ζώνη μας ενώνει! Ένα μεγάλο ευχαριστώ!
  Τάκης Λ. Χαρίτος

 59. Ο/Η ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ λέει:

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2013 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΖΩΝΑΤΑΙΟΥΣ.

 60. Ο/Η ΑΝΤΟΝΙΑ ΕΡΗΜΑΚΗ λέει:

  ΦΕΤΟΣ ΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥΩΡΑΙΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΛΕΙΑ!!!

  • Ο/Η Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζώνης λέει:

   Αγαπητή μας Αντωνία,

   Σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια στην προσπάθειά μας.
   Ελπίζουμε το ΑΝΤΑΜΩΜΑ των ΖΩΝΑΤΑΙΩΝ, να γίνεται κάθε χρόνο
   και με την συμμετοχή όλο και περισσότερων Ζωναταίων. Πολλές επίσης
   ευχαριστίες για τα δώρα που προσφέρεις στις λαχειοφόρους αγορές
   των εκδηλώσεών μας. Η παρουσία η δική σου και της οικογένειάς σου
   στο Αντάμωμα, μας δίνει χαρά και είναι τιμή μας. Καλό φθινόπωρο.

 61. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΟΡΔΕΛΗΣ λέει:

  Αγαπητή Ζαχαρούχα ο Πανάγαθος σ’ εμάς τους ανθρώπους η Χάρη του μας εναπόθεσε πολλές δυνατότητες. Εμείς σαν κοινοί θνητοί αξιοποιούμε αρκετές ή ολίγες από αυτές,
  ανάλογα με τις δυνατότητες μας.
  Εσύ κατόρθωσες να γράψεις το βιβλίο για την Ζώνη μεγιστοποιώντας και την ποιο κρυφή λεπτομέρεια του τόπου, σαγηνεύοντας τον αναγνώστη, και του δημιουργείς την αίσθηση ότι βρίσκεται κοντάσας. Ένας γέροντας μου είπε « Η αξία του ανθρώπου είναι ανάλογη με εκείνο που γνωρίζει, και όχι με εκείνο που κάνει ».
  Θαυμάζω τις δυνατότητες που έχεις, σου εύχομαι να τις αξιοποιείς με κάθε λεπτομέρεια εις το έπακρον. Δημήτρης Καπορδέλης.

 62. Ο/Η KAPARDELI EFTICHIA λέει:

  Συγχαρητήρια !!!!!!! Εύχομαι κάθε επιτυχία σε ότι και να κάνετε για την προβολή του τόπου σας !!!

 63. Ο/Η kostas patrikios λέει:

  Θερμά συγχαρητήρια για την θαυμάσια και νοικοκυρεμένη δουλειά σας που προδίδει το μεράκι και την μεγάλη αγάπη για τον τόπο σας

 64. Ο/Η ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟΣ λέει:

  Αξιότιμε κύριε Αργυρόπουλε, ο Σύλλογός σας μαζί και με τη διαχειρίστρια της ιστοσελίδας, Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη, με το παρόν διαδικτυακό σας πόνημα,
  γράψατε χρυσή σελίδα στην ιστορία της Ζώνης σας. Θα μείνει ως ο Μεγάλος
  Σταθμός, που θα συνδέει το παρελθόν με το μέλλον της.
  Η νέα εποχή για την όμορφη Ζώνη και μάλιστα με τη δική σας υπογραφή μόλις άρχισε.
  Πιστεύω ακράδαντα ότι θα κάνει περήφανους, τόσο τους τωρινούς κατοίκους,
  όσο και τους απανταχού ξενιτεμένους Ζωναταίους.
  Μακάρι η πρωτοβουλία σας αυτή να βρει μιμητές και σε άλλα χωριά.
  Σας αξίζουν πολλά Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α.

 65. Ο/Η ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΠΟΡΔΕΛΗΣ λέει:

  ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ.

 66. Ο/Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΓΟΡΤΥΝΙΑ" λέει:

  Μια πολύ όμορφη σελίδα, που είναι ευδιάκριτο ότι έχει φτιαχτεί με πολύ ζήλο και μεράκι. Συγχαρητήρια στους εμπνευστές και δημιουργούς της.
  Μια αξιόλογη δουλειά από πολύ αξιόλογους ανθρώπους.
  Είναι δε αξιέπαινη η προσπάθεια του Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζώνης να δώσει δυναμικά το «παρών» του στο διαδίκτυο. Ευχόμαστε στα μέλη του Συλλόγου να αγκαλιάσουν αυτήν την προσπάθεια, αλλά και να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση και για άλλα χωριά μας.
  Να είστε καλά και να συνεχίσετε το επιτυχημένο έργο σας.
  Και πάλι θερμά συγχαρητήρια.
  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ¨ΓΟΡΤΥΝΙΑ¨

 67. Ο/Η ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ λέει:

  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΖΩΝΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s