ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ

ceb12

Αγαπητοί μας συμπατριώτες και φίλοι της Ζώνης, σας καλωσορίζουμε στο επίσημο ιστολόγιο του Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζώνης Αρκαδίας και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση.

Στην ιστοσελίδα αυτή θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τον τόπο μας την Ζώνη Αρκαδίας και τους ανθρώπους της, την ιστορία, τις παραδόσεις μας, τα νέα μας και τους προβληματισμούς μας, ό,τι αγαπάμε και πονάμε.

Θα χαρούμε πολύ – αν το επιθυμείτε – να επικοινωνήσετε μαζί μας και για όσους δεν το έχετε κάνει ακόμη,  να επισκεφθείτε το χωριό μας.

Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

thin blue line

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιο του «ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ». Ενός μικρού χωριού στην καρδιά της Πελοποννήσου, που οι λιγοστοί του κάτοικοι προσπαθούμε όχι μόνο να το διατηρήσουμε στον χάρτη επιμένοντας να κατοικούμε μόνιμα εδώ, αλλά και να χωρέσουμε στις καρδιές των συμπατριωτών και φίλων μας, όπου κι αν βρίσκονται.

Ενημερώνουμε σχεδόν καθημερινά το ιστολόγιό μας, πιστεύοντας πως η επαφή με όλους μπορεί έτσι να είναι άμεση και αποτελεσματική. Μ’ αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας, προσφέρουμε επίσης την ευκαιρία σ’ όποιον το επιθυμεί, να καταθέσει τα σχόλιά του, τις απόψεις και τις σκέψεις του.

Ο Σύλλογός μας από το 2003 που έχει ιδρυθεί, καταθέτει την ψυχή του, προσπαθεί να κρατά ζωντανό το χωριό και τους ανθρώπους του. Τα μέλη μας στηρίζουν τις προσπάθειές μας, ενθαρρύνουν, εμψυχώνουν και συμμετέχουν στις δράσεις μας. Ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες μας και περιμένουμε να γίνουμε περισσότεροι, γιατί μόνο έτσι, μονοιασμένοι και ενωμένοι μπορούμε να δημιουργούμε και να πετυχαίνουμε πράγματα, δίνοντας ζωή και προοπτική στο χωριό μας.

thin blue lineΣΗΜΑ3γ