Συγκέντρωση πλαστικών καπακιών

Μετά από τις συνεχιζόμενες προσπάθειες, συγκεντρώθηκε μεγάλος αριθμός πλαστικών καπακιών και η παραλαβή νέου αναπηρικού αμαξιδίου είναι ζήτημα ημερών. Πολίτες, καταστήματα και φορείς του Δήμου μας κινητοποιηθήκαμε, ευαισθητοποιηθήκαμε και προσφέραμε διπλά. Προστασία στο περιβάλλον με την ανακύκλωση πλαστικών καπακιών και στήριξη σε συνανθρώπους μας που όλοι την έχουμε ανάγκη.

Με μεγαλύτερο χορηγό αυτή τη φορά το Αστυνομικό Τμήμα του Δήμου Μεγαλόπολης, το οποίο με την επιμονή του διοικητή του κ. Κουρτέση, συγκέντρωσε περίπου 35 σακιά καπάκια. Ο Μορφωτικός Εξωραϊστικός Σύλλογος Ζώνης, η Δ.Ε.Η. Μεγαλόπολης, ο Χορευτικός Όμιλος Μεγαλόπολης, ο Βρεφονηπιακός σταθμός του Δήμου Μεγαλόπολης, ο Σύλλογος Γυναικών Μεγαλόπολης «Καλλιστώ», τα καταστήματα PIZZERIA Quatro Stagioni, μότο τροχός Καρβουνιάρη Ζαφειρώ, ο φούρνος Κόχρονα, SCAN TO FILE της Μαρίας Χαντζοπούλου, καθώς πολλοί ιδιώτες μέλη και φίλοι κυρίως της Ζώνης που είχε την ΙΔΕΑ.

Μεταφορική εταιρεία της Μεγαλόπολης ανέλαβε να τα παραδώσει στην Αθήνα στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης και Συμπαράστασης Ανηλίκων Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, απ’ όπου θα παραλάβουμε το αμαξίδιο.

Ένα μεγάλο Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ω σε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και στήριξαν την προσπάθειά μας.

Η συλλογή θα συνεχιστεί και πιστεύουμε πως αυτή τη φορά θα έχουμε περισσότερους υποστηρικτές.

20170909_084638_HDR

20170909_091921

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.