ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Την Τρίτη, 09/05/2017 στο εξωκκλήσι του Αγίου Νικολάου εν Βουνένοις στη Ζώνη, έγινε Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία. Πολλοί συγχωριανοί μας αλλά και φίλοι από τη γύρω περιοχή την παρακολούθησαν. Στον προαύλιο χώρο του ναού, κάτω από το βαθύ ίσκιο των πλατάνων ακολούθησε γλέντι με τη μουσική ζωντανής ορχήστρας.

e711XavRDSL5O8-61YJM1wMzH_6pWVrIP-QDMH200SWIM1PGXbGNWWBLYOvPuQn7fZ5wgR-QKBWvvh-uCratEKrKSyp4xrAdKzlKAIW_2Q_PLPTk3fYcTpUNyNI3jlEzZRfpe6KpcaK1AnC6RjCDlXJiEllUxa2kLTyVIE1fMiaWW5UcQCBpJXUujM

Ο συγχωριανός μας Γιάννης Καραλέκας με το κλαρίνο του και η υπόλοιπη ορχήστρα ξεσήκωσαν τον κόσμο και όλοι χόρευαν με κέφι. Νόστιμα ήταν τα φαγητό που προσφέρθηκαν από μέλη του Συλλόγου. Η συμμετοχή 70 περίπου ατόμων στο γλέντι έδειξε ότι παρόμοιες εκδηλώσεις είναι απαραίτητες γιατί αναβιώνουμε τις παραδόσεις μας, ερχόμαστε πιο κοντά μεταξύ μας και διασκεδάζουμε, κάτι που ήταν και είναι απαραίτητο στη ζωή μας. Τα μέλη του Συλλόγου που διοργάνωσαν την εκδήλωση είναι:

016

Γιάννης Καραλέκας
Σταύρος Τσίχλης
Γιώργος Παπαδόπουλος
Θανάσης Καλόμαλος
Θανάσης Τόμπρος
Λάμπρος Λαμπρόπουλος
Ανδρέας Κωστόπουλος
Βούλα Τσιαβλή
Δημήτρης & Σταύρος Σιαμπάνος
Παναγιώτης Παπαδημητρίου
Γιώργος Γεωργόπουλος
Μαρία Λαγούδη-Καλομάλου

Μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Γόρτυνος κ. Γιώτης Δημήτριος, ο τ. Δήμαρχος Γόρτυνος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου μας κ. Μιχόπουλος Κώστας. Μας ικανοποίησε ιδιαίτερα η παρουσία του ιερέα του χωριού μας Αρχιμανδρίτη Νικηφόρου, ο οποίος έμεινε σχεδόν μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

020

Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν και ευχόμαστε τέτοιες εκδηλώσεις να συνεχιστούν, γιατί μόνο κέρδος έχουν να μας αφήσουν.


 

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.