ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

coollogo_com-29931577

Σ1Β2

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΑΛΑΟΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

ironic-twist

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΤΟΥΣ 2016

 • Δημοσίευση 29-12-2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ, ΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ « ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ » κ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟ ΦΙΛΑΝΔΡΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΜΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 27-12-2016

Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ, ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ. ( 1974 ) ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ

ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 27 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΙΜΗΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΜΑΣ ( ΜΟΝΙΜΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ), ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΔΥ.Κ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΟ 1974, ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ.

ΔΕΙΤΕ  ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ( ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ) πηγή: www.drt915.gr/

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ( ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ )
πηγή: http://www.drt915.gr/

thin_red_line

 • Δημοσίευση 21-12-2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΘΑΥΜΑ ! Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΤΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

Ζώνη 21-12-2016 ΘΑΥΜΑ ΄Η ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ, ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΟΦΩΤΙΣΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ ( 15 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ) ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑΣ Ή ΚΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΟΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΦΕΝΕ ΓΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ.

Ζώνη 21-12-2016
ΘΑΥΜΑ ΄Η ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ, ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΗΛΕΚΤΟΦΩΤΙΣΜΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ ( 15 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ) ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑΣ Ή ΚΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΟΠΟΥ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΦΕΝΕ ΓΙΑ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 20-12-2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ

Ζώνη 20-12-2016 ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ), Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.

Ζώνη 20-12-2016
ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ) ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ), Ο ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΙΑΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΓΙΟΡΤΙΝΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΟΛΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.

Ζώνη 20-12-2016 ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ.

Ζώνη 20-12-2016
ΕΠΙΣΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ. ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 13-12-2016cooltext184916132819390

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 2ου  ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

ΤΡΙΤΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΧΑΡΙΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΘΕΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΒΡΑΣΤΟ, ΤΡΑΧΑΝΑ, ΠΙΤΕΣ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΧΟΡΤΑ, ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ κ. ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΠΡΙΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ,ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΗΝ «ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ» ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΨΑΡΙ. 

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

ΠΕΡΙΠΟ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

Η ΖΩΝΗ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Η ΖΩΝΗ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, ΞΕΚΙΝΑ Η ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ.

ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, ΞΕΚΙΝΑ Η ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ.

ΣΤΟΝ ΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΩΝΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΩΝΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ ΣΤΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΥΣΗ.

ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΤΡΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΥΣΗ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

Η κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ ΕΚΑΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

Η κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ ΕΚΑΜΕ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

ΟΙ κ.κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΔΥΚΝΕΙΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΥΓΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΄΄ΠΑΛΑΤΖΑ΄΄.

ΟΙ κ.κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΖΥΓΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΄΄ΠΑΛΑΝΤΖΑ΄΄.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥΣ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΧΑΡΑ !

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥΣ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΧΑΡΑ !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

%cf%84%ce%b7%ce%b1%ce%bd%ce%ba

thin_red_line

 • Δημοσίευση 12-12-2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΣΤΑ «ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ»

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΔΩΣΕ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ» ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΕΤΡΙΝΗ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΛΟΪ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΧΕ ΟΠΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. Η ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΑΙ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΞΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΔΩΣΕ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ» ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΠΕΤΡΙΝΗ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΛΟΪ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ, Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΧΕ ΟΠΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. Η ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΩΡΕΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΔΕΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΜΕ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !!!

thin_red_line

 • Δημοσίευση 12-12-2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΟΡΤΑΣΙΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΩΝ ΕΛΑΤΟΥ. ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΤ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΜΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΩΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΔΙΩΝ ΕΛΑΤΟΥ. ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΕΣ ΛΑΜΠΕΣ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 11-12-2016

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΥΛΛΕΧΘΕΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΚΑΛΛΙΣΤΩ»

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-12-2016 ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΩΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΟΜΑΛΟΣ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΖΩΝΑΤΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΩΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΟΜΑΛΟΣ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΖΩΝΑΤΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ, Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΓΕΝΤΡΩΣΗ ΙΚΑΝΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΙΚΑΝΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 11-12-2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

apc_collage-2016-12-11-00-33-001

ΦΕΤΟΣ ΧΑΡΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΟΛΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟΡΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 05-12-2016 ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-12-2016 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ « ΚΑΛΛΙΣΤΩ ». ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΙΚΑΝΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ « ΚΑΛΛΙΣΤΩ » ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΗΔΗ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΝΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11-12-2016 ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ Ή ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΤΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 08-12-2016

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ «ΚΑΛΛΙΣΤΩ». ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 05-12-2016 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ. Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-11-2016 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11-12-2016 ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΔΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ «ΚΑΛΛΙΣΤΩ». ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 05-12-2016 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ. Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-12-2016 ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 11-12-2016 ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΔΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 08-12-2016

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΒΡΥΣΣΟΥΛΙΑ» ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΤΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙΡΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΙΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΩΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.

Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ «ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ» ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΤΡΙΝΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙΡΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ. ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΣΩΘΕΙ ΩΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 08-12-2016

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ

ΠΕΜΠΤΗ 08-12-2016 ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΙΕΝΗΜΑΝ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΕΝΩ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ( ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ κ. ΣΠΥΡΟ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟ ΚΑΙ ΤΗΝ κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΟΥ – ΣΟΑΊΤΑΡΙΔΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ).

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΘΕΡΜΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΛΟΥ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΜΕ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΣΠΙΤΙ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ ΧΑΡΙΤΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΗΣ ΧΑΡΙΤΟΥ.

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ κ. ΔΩΡΑ ΖΟΥΖΟΥΛΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΗΝ κ. ΔΩΡΑ ΖΟΥΖΟΥΛΑ.  ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 21-11-20161462910079_6f006745_1462910178

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ. ΑΝΔΡΕΑ Ι. ΒΟΣΚΟΥ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ. ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΒΟΣΚΟΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΤΗΝ 13-11-2016

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ, ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΖΩΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13-11-2016, Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ. ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΒΟΣΚΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ « Η ΚΥΠΡIAKH ΚΑΙ Η ΑΡΚΑΔΙΚΗ ZΩTEIA ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ (ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΩΝΥΜΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ) ».

ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΟΜΙΛΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ pdf ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΑΡΧΕΙΟΥ pdf.

ΟΜΙΛΙΑ κ. ΑΝΔΡΕΑ Ι. ΒΟΣΚΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΩΝ

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ. ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΒΟΣΚΟΣ

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ κ. ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΒΟΣΚΟΣ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ  ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

avirimktpf543eda766b108

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΝΔΡΕΑ Ι. ΒΟΣΚΟΥ

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΒΟΣΚΟΣ, από την Άνω Ζώτεια της Κύπρου, είναι Ομότιμος Kαθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δίδαξε επίσης στα Πανεπιστήμια Λωζάνης, Κρήτης και Κύπρου. Το ερευνητικό, επιστημονικό και διδακτικό του έργο είναι επικεντρωμένο στον ΟΜΗΡΟ και στην Αρχαϊκή Λυρική ποίηση, στην Κριτική του κειμένου, και στη Συγκριτική Φιλολογία, κατά κύριο δε λόγο στην ΑΡΧΑΙΑ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ (με άλλες λέξεις: στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ) ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. Εξακολουθεί να διδάσκει, εθελοντικά, θέματα της Αρχαίας Κυπριακής Γραμματείας στον μεταπτυχιακό κύκλο, προώθησε και προωθεί ποικιλοτρόπως, σε στενή συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου (κατά κύριο λόγο), τη διαθεματική διδασκαλία της στη Μέση Εκπαίδευση. Διετέλεσε Πρόεδρος του Τμήματος Φιλολογίας και μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Αθηνών, μέλος της Επιτροπής Κρατικών Βραβείων Λογοτεχνικής Μετάφρασης και άλλων Επιτροπών. Είναι Εταίρος της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας και Αντιπρόεδρος της Ανθρωπιστικής Εταιρείας.

Ως ενεργό μέλος της Επιτροπής του Ε.Κ.Π.Α. για την Κύπρο συνέβαλε σημαντικά στην οργάνωση 19 Σεμιναρίων Αρχαίας Κυπριακής Γραμματείας στην Αθήνα και 17 Συμποσίων στη Λευκωσία, 29 πολυμελών Εκπαιδευτικών εκδρομών του Πανεπιστημίου Αθηνών στο νησί, 17 Πολιτιστικών Τριημέρων και εκατοντάδων άλλων εκδηλώσεων για την Κύπρο, με σημαντικές σχετικές εκδόσεις. Διετέλεσε συν τοις άλλοις Πρόεδρος της Ενώσεως Κυπρίων Ελλάδος και της Ομοσπονδίας Κυπριακών Οργανώσεων Ελλάδος, Γεν. Γραμματέας της Πανελλήνιας και Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα, Ταμίας της Επιτροπής για την Προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Κύπρου, Πρόεδρος του Θεατρικού Οργανισμού Κυπρίων Ελλάδος, Μέλος (επί εξαετία) και Συντονιστής (επί τετραετία) της «Συμβουλευτικής Επιτροπής Ακαδημαϊκών» της Κύπρου και της Παγκόσμιας «Διαπανεπιστημιακής Επιτροπής Έρευνας για την Κύπρο». Το 1955-59 (ως μαθητής) υπηρέτησε στις τάξεις της Α.Ν.Ε. καί της Π.Ε.Κ.Α., το 1964 (ως εθελοντής φοιτητής) και το 1974 στην Κυπριακή Εθνοφρουρά ως Έφεδρος Αξιωματικός. Για το πνευματικό του έργο και την όλη προσφορά του έχει τιμηθεί από το Υ.ΠΑΙ.ΠΟ. της Κύπρου με το βραβείο «ΟΝΗΣΙΛΟΣ», από τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, και από την Ακαδημία Αθηνών για τους 4 τόμους της Αρχαίας Κυπριακής Γραμματείας. Είναι επίσης Επίτιμος Δημότης Χίου, και άλλων Δήμων.

Κυριότερα έργα του:  Μελέαγρος – Αχιλλεύς και Φοίνιξ (Συμβολή εις την έρευναν της ενότητος της Ιλιάδος), 1974 (διδακτορική διατριβή), με Γαλλική μετάφραση: 1997 και 20102 / Από τη Μετάφραση στο Πρωτότυπο (Συμβολή στην ανανέωση της διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών στη Μέση Εκπαίδευση), Α. Βοσκού – Θ. Παπακωνσταντίνου, 1992 /  Μορφώ παροικήσουσι, 1999   /  Αρχαία Κυπριακή Γραμματεία, τόμ. 1-4, 1995-2008.

( πηγή: radiogamma.gr )

thin_red_line

 • Δημοσίευση 14-11-2016cooltext184916132819390

H ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ, ΚΥΠΡΙΩΝ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΖΩΔΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

flag-pins-greece-cyprus

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, το απόγευμα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Συλλόγου μας στην περιοχή Αλώνια της Ζώνης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας, με την επίσκεψη Κυπρίων εκπροσώπων των κατεχόμενων Κοινοτήτων Πάνω και Κάτω Ζώδιας Λευκωσίας στο χωριό μας, με επικεφαλής τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ανδρέα Ι. Βοσκό, ο οποίος, σε ομιλία του προς τους παρευρισκομένους αναφέρθηκε στους κοινούς δεσμούς των Αρκάδων με την Κύπρο καθώς και των χωριών Ζώδιας και Ζώνης. Προβλήθηκαν σχετικές διαφάνειες. Το παρόν έδωσαν και μίλησαν ο Κοινοτάρχης της Κάτω Ζώδιας κ. Χριστόδουλος (Χριστάκης)  Καττιρτζής,  εκ μέρους του Κοινοτικού Συμβουλίου της Πάνω Ζώδιας ο κ. Σόλων Ι. Βοσκός, που είναι και Πρόεδρος του Σωματείου ΄΄Ν.Π. Γιάγκος΄΄, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζώνης κ. Χρήστος Χρ. Τσίχλης και ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Διονύσης Παπαδόπουλος. Χαιρετισμό της Ζωδιάτισσας Προέδρου των Κυπρίων Ξάνθης κ. Ελένης Χατζηγεωργίου διάβασε η Γραμματέας του Συλλόγου μας κ. Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη ( Διαβάστε το χαιρετισμό εδώ σε αρχείο pdf ). Την εκδήλωσαν τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης κ. Βασίλης Χίνης, ο τέως Δήμαρχος Γόρτυνος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαλόπολης κ. Κωνσταντίνος Μιχόπουλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Γιώτης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παναγιώτης Ηλ. Λαμπρόπουλος και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μεγαλόπολης κ. Νίκος Αντώνακας. Το παρόν έδωσε και ο εκδότης της εφημερίδας «Αρκαδικός Κήρυκας» κ. Ηλίας Τσαρμπόπουλος. Στους παρευρισκομένους προσφέρθηκαν ροφήματα και γλυκίσματα ενώ στη συνέχεια, ο Σύλλογος μας παρέθεσε δείπνο στους Κυπρίους επισκέπτες μας στην ταβέρνα «Τα πλατάνια» στην πλατεία του χωριού μας. Ήταν μια επιτυχημένη εκδήλωση που εκτός από την μεγάλη χαρά που μας έδωσε η επίσκεψη των Κυπρίων αδελφών μας, είχαμε και την ευκαιρία να μάθουμε και ένα κομμάτι της ιστορίας του τόπου μας.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ - ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ  ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ

 ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΒΟΣΚΟΣ Ομότιμος Kαθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

 Ο κ. ΑΝΔΡΕΑΣ Ι. ΒΟΣΚΟΣ
Ομότιμος Kαθηγητής Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΩ ΖΩΔΙΑΣ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΚΑΤΤΙΡΤΖΗΣ

Ο ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΩ ΖΩΔΙΑΣ κ. ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΚΑΤΤΙΡΤΖΗΣ

Ο ΣΟΛΩΝΑΣ Ι. ΒΟΣΚΟΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΖΩΔΙΑΣ

Ο κ. ΣΟΛΩΝΑΣ Ι. ΒΟΣΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΖΩΔΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΤΟΝ κ. ΤΑΣΟ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ κ. ΜΑΡΙΑ ΧΑΡΙΤΟΥ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 10-11-2016

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2017 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ, ΜΑΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

filename-0%cf%84%ce%b5%cf%87%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%b1-2017-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b6%cf%89%ce%bd%ce%b7

thin_red_line

 • Δημοσίευση 08-11-20161462910079_6f006745_1462910178

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ, ΚΥΠΡΙΩΝ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΖΩΔΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

800px-flag_of_greece_and_cyprus-svg_

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.00΄, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ, ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΖΩΔΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΟΣΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ κ.κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΤΤΙΡΙΤΖΗΣ ΚΑΙ ΣΟΛΩΝ ΒΟΣΚΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ  ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ). Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

morphoumap01

Η ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΖΩΔΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 90 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΤΡΙΑΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΜΟΠΟΛΗ ΤΗΣ ΜΟΡΦΟΥ 

thin_red_line

 • Δημοσίευση 04-11-2016

old-book

Ο Σύλλογός μας, ευχαριστεί θερμά, τον καλό φίλο του χωριού μας, κ. Γεώργιο Π. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ ( εγγονό της αειμνήστου Ουρανίας Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ), για την δωρεά σειράς εξαιρετικών βιβλίων, που έκανε στη νεοσυσταθείσα ΄΄Δανειστική Βιβλιοθήκη Ζώνης΄΄.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 04-11-2016

ΟΛΙΚΗ ΑΚΑΡΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

Η ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΘΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΩΝ ( ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΑΝΟΜΒΡΙΑ ) ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΚΑΡΠΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΩΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ Η ΑΚΑΡΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΙΚΗ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΘΟΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΩΝ ( ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΥΨΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ, ΑΝΟΜΒΡΙΑ ) ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΚΑΡΠΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΟΔΕΝΔΡΩΝ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΕΛΑΙΟΚΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ ΕΛΙΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ Η ΑΚΑΡΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΙΚΗ. ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΞΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΡΠΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΑ, ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ. ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΓΕΙ ΛΙΓΟ Ή ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ, ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΤΕΡΕΙΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ  ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 29-10-2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΄΄ELLINIKON CROSS COUNTRY RACE 2016΄΄

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΄΄ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΞ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ « Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ »΄΄ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΄΄ELLINIKON CROSS COUNTRY RACE 2016΄΄, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΥ (ΣΤΕΚ) ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

Η ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ

ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΜΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ, ΑΝΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΛΥΦΟΥ ΤΟΥ 4ου Π.Χ. ΑΙΩΝΑ. ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΤΟ ΒΑΡΥΤΙΜΟ ΕΠΑΘΛΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ, ΑΝΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ ΑΝΑΓΛΥΦΟΥ ΤΟΥ 4ου Π.Χ. ΑΙΩΝΑ. ΕΚΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 27-10-20161462910079_6f006745_1462910178

coollogo_com-323443971

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΝΑΔΑ, ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 350,0 € ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΡΕΧΟΥΣΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ κ. ΚΩΣΤΑ Γ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΝΑΔΑ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ.

www.panarcadian.ca/el

thin_red_line

 • Δημοσίευση 27-10-2016

ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

Ζώνη Αρκαδίας 25/26-10-2016 ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 25 ΚΑΙ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

Ζώνη Αρκαδίας 25/26-10-2016
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 25 ΚΑΙ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 27-10-2016cooltext184916132819390

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 25-10-2016, ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-10-2016 ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Ο ΠΟΛΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΕΟΡΤΗ ΗΤΑΝ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ.

ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΩΝΗΣ

ΠΛΗΘΟΣ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΩΝΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ. ΑΡΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΡΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ. ΑΡΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ , ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΑΣΙ ,ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ.

ΜΕΤΑ ΤΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, Η ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ , ΑΦΘΟΝΟ ΚΡΑΣΙ ,ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΚΑ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ - ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ, ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ, ΧΑΙΡΕΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΒΑΣΩ ,ΕΙΡΗΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ

ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΒΑΣΩ ,ΕΙΡΗΝΗ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ

ΔΩΡΑ ΖΟΥΖΟΥΛΑ , Ο ΕΟΡΤΑΖΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΟΥΖΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΜΑΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

ΔΩΡΑ ΖΟΥΖΟΥΛΑ , Ο ΕΟΡΤΑΖΩΝ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΟΥΖΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΑΜΑΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΙΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΑΡΠΑΣΤΑ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΔΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Η ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΠΑΛΛΗ.

ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΔΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ Η ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΛΛΗ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ - ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ. Η ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ, Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ. Η ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΚΑΡΠΟΥΣ. ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΣΙΟΥ, ΜΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΣΙΟΥ, ΜΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΗΣΤΡΙΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΕΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΕΝΩ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΣ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ.

ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΕ ΑΡΧΕΙΑ WORD KAI PDF TOYΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΛΑΧΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ word

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ pdf

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΔΩΡΟ, ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ 32΄ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΚΕΡΔΙΣΕ Η ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ ΜΑΣ κ. ΜΑΡΙΝΑ Η. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ 

thin_red_line

 • Δημοσίευση 24-10-2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ

Ζώνη Αρκαδίας 24-10-2016 ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΜΠΡΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΣΚΣΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ( ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΝΗ, ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΤΟΜΠΡΟΥ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΔΡΟΡΟΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ Ο πρ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

Ζώνη Αρκαδίας 24-10-2016
ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟΜΠΡΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΣΕ ΤΟΝ ΕΚΣΚΑΦΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ( ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΙΝΗ, ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΤΟΜΠΡΟΥ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΩΛΗΝΩΝ ΑΠΟΡΡΟΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΔΡΟΡΟΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ Ο πρ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΤΑΚΗ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ. ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΠΛΗΡΩΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ, ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 18-10-2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΖΩΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 18-10-2016. ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ. ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΒΑΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΟΠΥ Η ΠΥΚΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ.

ΖΩΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 18-10-2016.
ΕΙΔΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ. ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ. ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΧΛΗ, ΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΒΑΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ Η ΠΥΚΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 14-10-2016

ΙΔΡΥΣΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΖΩΝΗΣ

books-wallpaper-25

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ 14-10-2016, ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ, ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 13-10-2016

ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ – ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΧΡΟΝΟ ( ΑΠΟ ΤΗΝ 06-08-2015 ), Η ΤΑΒΕΡΝΑ – ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΥΠΟ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ( ΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΙΑΤΗ ). ΠΕΜΠΤΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΖΩΝΑΤΑΙΟΥΣ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΤΑΝ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ. ΖΩΝΑΤΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ, ΚΑΛΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΨΟΓΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ. ΠΑΡΕΟΥΛΑ, ΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ. ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΝΑΤΑΙΪΚΗ ΠΑΡΕΑ ΕΠΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ. ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !

ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΝΑΤΑΙΪΚΗ ΠΑΡΕΑ ΕΠΙ ΤΡΑΠΕΖΗΣ. ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ !

thin_red_line

 • Δημοσίευση 13-10-2016

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

kallisto-1440x564_c

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ  κ. ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ «ΚΑΛΛΙΣΤΩ», ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ 09-10-2016.

ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 13-10-2016

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΟΥ ΖΩΝΗ- ΠΑΛΑΜΑΡΙ, ΑΠΟ Ε.Ο. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ »

ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΖΩΝΗΣ-ΠΑΛΑΜΑΡΙΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΒΟΔΙΝΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ, Ο ΔΕ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΖΩΝΗΣ – ΠΑΛΑΜΑΡΙΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΒΟΔΙΝΟ. ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ.

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΤΗΝ 12-10-2106, ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΟΥ ΖΩΝΗ- ΠΑΛΑΜΑΡΙ, ΑΠΟ Ε.Ο. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ ». ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΙΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 120 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟΥ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΗΝ ΄΄ΔΙΑΥΓΕΙΑ΄΄.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 12-10-2016

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΤΑΒΕΡΝΑ – ΚΑΦΕ « ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ » ΣΤΗ ΖΩΝΗ

ΥΠΟ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η ΤΑΒΕΡΝΑ - ΚΑΦΕ ΄΄ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ. Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ (ΦΩΤΟ) ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΕΕΣ ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.

ΥΠΟ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η ΤΑΒΕΡΝΑ – ΚΑΦΕ ΄΄ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.
Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ (ΦΩΤΟ) ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΕΕΣ ΓΑΣΤΡΙΜΑΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ.

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 13-10-2016, ΞΕΚΙΝΑ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ – ΚΑΦΕ ΄΄ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΄΄ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΄΄ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ΄΄, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ, ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕΝΟΥ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ.

ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

untitled-1

thin_red_line

 • Δημοσίευση 08-10-2016

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΤΥΟ Wi Fi ΣΤΗ ΖΩΝΗwi fi

ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΚΤΥΟ Wi Fi ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ Η ΚΕΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΕΧΕΙ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ( ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ). ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ.

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 08-10-2016

ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ

ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗ ΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ( ΧΡΥΣΑΝΘΕΜΑ & ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ ) ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ( Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ). ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΤΗ ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2017 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ. 

ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙΑ

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. Ο ΥΠΑΡΧΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ. Ο ΥΠΑΡΧΩΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 04-10-2016

old-book

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ κ. ΣΠΥΡΟ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ, ΔΩΡΗΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟΣ

ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟΣ

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ ΣΠΥΡΟ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟ ΣΤΟ

spiroskaramountzos.wordpress.com

thin_red_line

 • Δημοσίευση 04-10-2016

ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ – ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

%cf%83%ce%b7%ce%bc%ce%b11

ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΜΗ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ – ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΙΑΤΗ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΞΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ.

ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΝΕΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ( ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ) Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΑΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ, ΟΠΟΥ Η ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΝΕΤΑΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΦΘΙΝΕΙ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ, ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Σ΄ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 28-09-2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤ. ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ. Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΑΦΤΗΚΕ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΦΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ.

ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤ. ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΑΟΚΝΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ, ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. 

Ο ΄΄ΜΑΣΤΟΡΑΣ΄΄ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤ. ΣΙΑΜΠΑΝΟΣ, ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ.

Ο ΄΄ΜΑΣΤΟΡΑΣ΄΄ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤ. ΣΙΑΜΠΑΝΟΣ, ΣΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΙΧΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ,ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ, ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤ. ΣΙΑΜΠΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ,ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ, ΑΠΟΝΕΜΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ, ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤ. ΣΙΑΜΠΑΝΟ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 28-09-2016

untitled-1

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, στην όμορφη και φιλόξενη αυλή του Γιάννη Σιαμπάνου και της Βούλας Τσιαβλή, παρεούλα, καφεδάκι και παραδοσιακά τηγανόψωμα. Εκτός από τους οικοδεσπότες, στην παρέα, οι Γιώργος Στ. Σιαμπάνος, Γιώργος Γεωργόπουλος και Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016, στην όμορφη και φιλόξενη αυλή του Γιάννη Σιαμπάνου και της Βούλας Τσιαβλή, παρεούλα, καφεδάκι και παραδοσιακά τηγανόψωμα. Εκτός από τους οικοδεσπότες, στην παρέα, οι Γιώργος Στ. Σιαμπάνος, Γιώργος Γεωργόπουλος και Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη.

Στην παρέα προστέθηκε και η κυρία Γιαννούλα Αναστοπούλου με το πλεκτό της. Όμορφες εικόνες, στιγμές της καθημερινότητας στο χωριό μας.

Στην παρέα προστέθηκε και η κυρία Γιαννούλα Αναστοπούλου με το πλεκτό της. Όμορφες εικόνες, στιγμές της καθημερινότητας στο χωριό μας.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 24-09-2016

%cf%83-%ce%bc%ce%b5%ce%bb

ΖΩΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤ.

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΖΩΝΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΕΧΕΙ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΑΣ.

ΗΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΙΘΜΟΥΜΕ 90 ΜΕΛΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΕΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ, ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΥ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.  

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Ή ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΑΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 23-09-2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23-09-2016 ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ( ΣΤΟΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΦΗ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΨΟΓΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ, Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤ. ΣΙΑΜΠΑΝΟΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ, ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤ. ΣΙΑΜΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ.

ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤ. ΣΙΑΜΠΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 17-09-2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΖΩΝΑΤΑΙΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

Ο συμπατριώτης μας κ. Κώστας Γ. Λαμπρόπουλος, παρ΄εα στην πλατεία του χωριού με την Ζαχαροόυλα Γαϊτανάκη, τον Γιώργο Γεωργόπουλο και τον Τάκη Παπαδημητρίου. φωτο: Τάσος Αναστόπουλος

Ο συμπατριώτης μας κ. Κώστας Γ. Λαμπρόπουλος, παρέα στην πλατεία του χωριού με την Ζαχαρόυλα Γαϊτανάκη, τον Γιώργο Γεωργόπουλο και τον Τάκη Παπαδημητρίου.
φωτο: Τάσος Αναστόπουλος

Το μεσημέρι του Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016, μέλη του Διοικητικού μας Συμβουλίου, ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Π. Γεωργόπουλος, η Γραμματέας Ζαχαρούλα Παν. Γαϊτανάκη και το Μέλος Τάκης Παπαδημητρίου ( παρών και ο πρ. Αντιπρόεδρος Τάσος Αναστόπουλος ) υποδέχθηκαν στην πλατεία του χωριού μας, τον ομογενή ( κάτοικο Καναδά ) συμπατριώτη μας κ. Κώστα Γ. Λαμπρόπουλο, τη σύζυγό του κ. Σούλα και το γιο του κ. Γιώργο Λαμπρόπουλο, που επισκέφθηκαν τα πατρώα εδάφη . Ο κ. Κώστας και η σύζυγός του έγιναν μέλη του Συλλόγου μας και με πολλή νοσταλγία ο συμπατριώτης μας θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στο χωριό πριν φύγει για να διαπρέψει στον Καναδά. Προσέφερε επίσης με τιμητική αφιέρωση στη λογοτέχνιδα Γραμματέα μας, το βιβλίο του «Ιστορία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Καναδά» ( Τορόντο 2007 ). Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εκλεκτός συμπατριώτης μας διετέλεσε  Πρόεδρος και Γραμματέας, επί 6ετία, της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Καναδά, Πρόεδρος της Παγκόσμιας Παναρκαδικής Συνομοσπονδίας και Πρόεδρος του Συλλόγου Αρκαδικού Χωριού ( Τορόντο ). Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τον Σύλλογό μας η ένταξη του κ. Κώστα και της συζύγου του σε αυτόν. Τους καλωσορίζουμε και τους περιμένουμε πάλι στη Ζώνη.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 16-09-2016

ΣΤΟΝ ΄΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ
ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ΄΄ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΖΩΝΑΤΑΙΟΙ

904326_283058535162010_1823467915_o

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ – ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ κ. ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΄΄ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ΄΄ ( ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ) 144 ΚΙΛΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΕΞΑΝ ΟΙ ΖΩΝΑΤΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΚΑΔΟ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ :

https://www.facebook.com/atiximata/?fref=ts

http://www.atiximata.gr/

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΑΚΙΩΝ. Η ΔΡΑΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΦΘΙΝΩΠΟΡΟ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΑ ( ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ) Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΔΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΤΕΓΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ & ΜΑΡΙΑΣ ΛΑΓΟΥΔΗ ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

10669204

thin_red_line

 • Δημοσίευση 16-09-2016

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ  ΔΡΟΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

ΤΟ ΓΚΡΕΙΤΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ

ΕΙΔΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ (ΓΚΡΕΪΤΕΡ ΚΑΙ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ) ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 16-09-2016, ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΗΡΓΗΣΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ, ΤΟ ΜΕΝ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΖΩΝΗΣ – ΤΡΙΛΟΦΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΡΕΪΤΕΡ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑ – ΔΙΠΟΤΑΜΑ. ΤΟ ΓΚΡΕΪΤΕΡ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 15-09-2016

ΗΜΕΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

ΤΟ ΠΡΩΪ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΠΕΤΡΙΝΗΣ ΠΗΓΗΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ. Η ΠΗΓΗ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΠΥΚΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΩΜΑΤΩΘΕΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΣΚΑΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ, Η ΠΗΓΗ ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΛΑΪΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ  ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ.

Η ΠΕΤΡΙΝΗ ΠΗΓΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Η ΠΕΤΡΙΝΗ ΠΗΓΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Η ΠΗΓΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΤΙΣΜΑΤΟΣ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΥ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ.

Η ΠΗΓΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΡΙΚΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ.
ΤΟ ΚΤΙΣΜΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΧΕ Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ, ( ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΝΕΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ). ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ, Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ  ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ.

ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΓΓΑΝΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΡΙΣΕΙ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΤΣΑΒΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΙΚΡΗΣ ΠΕΤΡΙΝΗΣ ΒΡΥΣΗΣ, ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΚΑΣ ΤΟΜΠΡΟΥ ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ. ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Η ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ.
ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. ΕΚΕΙ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ Ο ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Η ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΕΞΟΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΕΞΟΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 15-09-2016

coollogo_com-323443971

Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΝΙΚΟΣ ΧΑΛΑΡΗΣ, ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΕ ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΒΟΛΕΩΝ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΗΣΕ ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΣΤΕΦΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΧΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΣΚΕΤΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 10-09-2016cooltext184916132819390

untitled-1

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-09-2016, ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, Η ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΣΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΄΄ Ellinikon Cross Country Race ΄΄ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ 51,7 ΚΑΙ ΤΩΝ 24,5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ. Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ (ΣΤΕΚ), ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ 39,84 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ. ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ .

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ( ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ) ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΟΡΕΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΝΑΛΟΥ

ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ

ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ - ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ

ΣΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΜΠΑΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΑΜΠΑΝΟΣ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 06-09-2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ  “ELLINIKON Cross Country Race 2016”

ΣΤΟ facebook ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΤΟΥ  “ELLINIKON Cross Country Race 2016”, ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 10-09-2016.

2016-09-06_230357

thin_red_line

 • Δημοσίευση 05-09-2016

coollogo_com-323443971

ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΤΟΥ ( ΠΟΣΟ 250 € ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ) ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ, ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 300 €.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ.

ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΑ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΟΝΤΩΝ ΠΈΤΡΙΝΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΛΑΪΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΤΡΑΧΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΓΗ. ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΥΤΑ ΞΕΔΙΨΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΑ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΛΑΪΚΗΣ, ΧΡΗΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ, ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΤΡΑΧΕΙΑ ΑΡΚΑΔΙΚΗ ΓΗ. ΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΥΤΑ ΞΕΔΙΨΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΟΛΛΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ, ΜΝΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 31-08-2016

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. ΤΟΥΣ ΑΡΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΝΕΡΟ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ.

ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΟΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΛΕΣΕ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ π. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΛΥΚΟΣ

ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΕΛΕΣΕ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ π. ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΛΥΚΟΣ

ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ Ο κ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 31-08-2016

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΖΩΝΗ – ΠΑΛΑΜΑΡΙ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ kalimera-arcadia.gr ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κ. ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ, Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΖΩΝΗ – ΠΑΛΑΜΑΡΙ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΔΩ

ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟ ΖΩΝΗΣ-ΠΑΛΑΜΑΡΙΟΥ. ΕΔΩ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΘΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΖΩΝΗΣ-ΠΑΛΑΜΑΡΙΟΥ. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΓΕΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. 

thin_red_line

 • Δημοσίευση 28-08-2016

Untitled-1α

ΜΕ ΠΥΡΕΤΩΔΗΣ ΡΥΘΜΟΥΣ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΝΕΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ – ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ, ΜΕ ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΝΕΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΕΝΩ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΙΝΕΛΙΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 27-08-2016

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΄΄ELLINIKON Cross Country Race΄΄ 

ellinikonrace1

ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ 1ου ΑΓΩΝΑ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ  ΄΄ELLINIKON Cross Country Race΄΄ ( ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ 10 & 11-9-2016 ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Ο ΄΄ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΞ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ΄΄ ), ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ, ΕΝΟΣ ΣΤΑΘΜΟΥ ΥΔΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

thin_red_line

Δημοσίευση 18-08-2016

Ζ.Α

ΜΕΡΟΣ Β΄

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΄΄ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΖΩΝΑΤΑΙΩΝ΄΄, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙΑ

ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙΑ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΓΙΑ ΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ

ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΩΤΑΛΗΣ. ΕΔΩ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ

ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΕΠΙΜΕΛΗΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΙΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΩΤΑΛΗΣ. ΕΔΩ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΥΝΟΓΑΛΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΥΝΟΓΑΛΑΣ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ

Η ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΛΛΗ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΗΣ

Η ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΛΛΗ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΗΣ

ΚΑΙ Ο ΄΄ΜΕΤΡ΄΄ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΟΜΑΛΟΣ

ΚΑΙ Ο ΄΄ΜΕΤΡ΄΄ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΟΜΑΛΟΣ

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ, ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ κ. ΕΛΕΝΗΣ ΑΘ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ

ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ, ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ κ. ΕΛΕΝΗΣ ΑΘ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕ

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ. ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ. ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΑΒΕ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ. ΕΔΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΑΒΕ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ. ΕΔΩ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ

1) ΤΣΙΧΛΗΣ Χρ. ΧΡΗΣΤΟΣ, Πρόεδρος Δ. Κ. Ζώνης

  2) ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Παν. ΙΩΑΝΝΗΣ

  3) ΖΟΥΖΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

  4) ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ  Χρ. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

  5) ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Αθαν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  6) ΚΟΝΑΞΗΣ Αργ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

  7) ΚΑΡΑΛΕΚΑΣ Γ. ΓΙΑΝΝΗΣ

  8) ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΒΑΣΙΛΗΣ

  9) ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

10) ΤΟΜΠΡΟΥ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ

11) ΤΟΜΠΡΟΣ Γ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

12) ΤΟΜΠΡΟΣ Γ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

13) ΤΟΜΠΡΟΣ Γ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

14) ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΛΗ – ΧΑΡΙΤΟΥ

15) ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ Παν. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

16) ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Στ. ΛΑΜΠΡΟΣ

17) ΣΙΑΜΠΑΝΟΣ Γ. ΣΤΑΥΡΟΣ
18) ΤΣΙΑΒΛΗ – ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ΒΟΥΛΑ

19) ΚΑΛΟΜΑΛΟΣ Κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

20) ΧΑΡΙΤΟΥ ΚΑΝΤΩ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ)

21) ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ Παν. ΙΩΑΝΝΗΣ

22) ΚΑΛΟΜΑΛΟΣ Αθαν. ΓΙΩΡΓΟΣ

23) ΚΑΛΥΒΑ – ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΖΑΝΝΕΤΑ      

24) ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟΣ Κ. ΣΠΥΡΟΣ                          

25) ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ Γ. ΕΙΡΗΝΗ – ΜΑΡΚΕΛΛΑ

Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΜΑΚΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ

Η κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΝΑΚΗ

Η κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΡΙΤΟΥ ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΒΡΑΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ κ. ΖΟΥΖΟΥΛΑ

ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ κ. ΔΩΡΑ ΖΟΥΖΟΥΛΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ κ. ΒΟΥΛΑΣ ΤΣΙΑΒΛΗ-ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ κ. ΒΟΥΛΑΣ ΤΣΙΑΒΛΗ-ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟ ΧΑΡΙΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΄΄ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ΄΄ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟ ΧΑΡΙΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΄΄ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ΄΄ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ

∗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ              ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟ facebook ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ                ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΛΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΑΛΛΗ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 18-08-2016cooltext184916132819390

Untitled-1ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤ΄ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ Α.Ε.Μ. ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ, ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 6 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ 5 ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ. ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΄΄SKIERS΄΄, ΄΄OΚΛΑ ΧΩΜΑ΄΄, ΄΄ΒΙΤΡΙΝΕΣ΄΄, ΄΄ΚΟΥΦΑΛΕΣ΄΄, ΄΄BLACK MINERS΄΄ KAI ΄΄ΖΩΝΗΣ΄΄ ΕΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΄΄ΑΗΤΤΗΤΟΙ΄΄, ΄΄ΜΑΧΗΤΕΣ΄΄, ΄΄ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ΄΄, ΄΄ΑΝΙΚΗΤΟΙ΄΄ ΚΑΙ ΄΄ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ΄΄. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΄΄ΟΚΛΑ ΧΩΜΑ΄΄ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΄΄ΜΑΧΗΤΕΣ΄΄΄.

ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΛΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΩΤΕΥΣΕ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΖΙΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΄΄OΚΛΑ ΧΩΜΑ΄΄.

ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΑΠΟΝΕΜΗΘΗΚΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΜΕΤΤΑΛΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΘΗΣΑΝ ΝΕΡΑ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ, ΧΥΜΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ

∗ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΔΡΟΣΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ:

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΥΠΕΡΑΓΟΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

∗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΤΟ :

΄΄ΡΟΝΤΩ ΚΑΦΕ΄΄ ( ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 & ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ )

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΄΄ΑΣΤΟΡΙΑ΄΄ ( ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ) ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΤΑΨΙ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΕΥΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΕΝΩ Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΄΄ΘΗΡΑΙΟ΄΄ ( ΣΤΗ ΣΥΡΝΑ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ) ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Α.Ε.Μ. ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΗΣ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΟΜΟΡΦΗ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η Α.Ε.Μ. ΠΟΛΥΒΙΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΜΕ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΤΑ ΜΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΜΕΤΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΤΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΜΕΤΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ( ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΥΜΕΣ )

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ( ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΥΜΕΣ )

ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ, ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΛΛΗ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΗΤΤΕΣ.

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ «ΖΝΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ

ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΑ «ΖΝΤΟ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΕΣ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ

ΑΠΟΝΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ ( ΣΤΟ ΜΕΣΟ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘ. ΤΟΜΠΡΟΣ )

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΖΙΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΠΑΖΙΟΥ.

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ. ΕΔΩ ΟΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ- ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ. ΕΔΩ ΟΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Η ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ- ΠΑΛΛΗ

ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΑΘΛΩΝ Η ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ- ΠΑΛΛΗ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 17-08-2016

Ζ.Α

ΤΡΙΤΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΖΩΝΑΤΑΙΪΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ( Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΑΣ ). ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΣΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΄΄ΑΝΤΑΜΩΣΑΜΕ΄΄ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΖΩΤΑΛΗ, ΧΟΡΕΨΑΜΕ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ ΑΓΟΡΑ ( ΔΙΑΝΕΜΗΘΗΚΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΡΕΚΟΡ ΤΩΝ 70 ΔΩΡΩΝ ). ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΟΜΩΣ , ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Η ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ.

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ. ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕ ΜΕ ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΙΜΗΤΙΚΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΝΑ ΄΄ΜΙΚΡΟ΄΄΄ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΑΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙΑ

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΣΤ΄ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ Ο ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΩΤΑΛΗΣ

ΕΚ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΖΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ, ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

ΕΚ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΥΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΖΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ, ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ( ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ), Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΖΩΝΗΣ) ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΙΝΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ)

ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ ( ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ), Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΖΩΝΗΣ) ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΙΝΗΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ)

ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 14-08-2016cooltext184916132819390

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00΄, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄  ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΕΛΕΣΕ Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΤΗΣΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΖΩΝΗΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΦΕ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Ο ΠΑΤΗΡ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΛΥΚΟΣ ΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

Ο ΠΑΤΗΡ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΛΥΚΟΣ ΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΔΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ - ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΡΕΤΙΣΜΟ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΡΕΤΙΣΜΟ.

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΥΤΟΥ.

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΥΤΟΥ.

ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΝΩ ΑΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ.

ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΝΩ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 14-08-2016cooltext184916132819390

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑΡΙΟΥ

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14-08-2016 ΣΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑΡΙΟΥ, ΤΕΛΙΚΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 35-36 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΓΥΡΟ, ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΛΕΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΠΡΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΧΛΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΪΩΝΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΛΕΡΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΠΡΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΧΛΗΣ, ΜΑΚΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ.

ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΤΟ ΠΑΛΑΜΑΡΙ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 14-08-20161462910079_6f006745_1462910178

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ, ΑΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 ΕΠΙ 3 ΤΗΝΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ, ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 3 ΕΠΙ 3 ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΔΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙΑ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΑΔΟΥ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙΑ. ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 07-08-2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤ΄ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΖΩΝΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΧΩΡΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ. ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟ ΄΄ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ΄΄. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤ΄ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Η ΖΩΝΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΟ ΧΩΡΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ. ΗΔΗ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ, ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΤΟ ΄΄ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΑΝ΄΄. ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ !

thin_red_line

 • Δημοσίευση 30-07-2016

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ – ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΖΩΝΗ. ΔΟΘΗΚΕ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ - ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ – ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΄΄ΔΙΑΥΓΕΙΑ΄΄ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΓΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ – ΚΑΦΕ, ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ κ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΜΑΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΑΙΩΝΟΒΙΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΙΝΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΔΩ

thin_red_line

Δημοσίευση 30-07-2016

coollogo_com-323443971

ΤΑ ΣΥΣΤΕΓΑΖΟΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ & ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ( ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 19 – ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ), ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΦΟΡΗΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 27-07-2016

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ             ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΤΟΙΧΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄. ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.

ΤΑ ΝΕΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΖΟΥΖΟΥΛΑ.

ΤΑ ΝΕΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΠΛΑΚΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΖΟΥΖΟΥΛΑ.

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤ΄ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄. ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΠΑΛΗΦΘΗΚΕ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΩΣΗ. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.

ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΜΑΓΓΑΝΙΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤ΄ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄, ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΔΡΟΡΡΟΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤ΄ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄. ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΟΙΚΟΤΕΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ( ΚΟΣΤΟΣ ) ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ Α΄ ΦΑΣΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΤΟΥ.

ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΤΡΙΑ (3) ΝΕΑ ΞΥΛΙΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ. Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΠΟΥ ΟΜΟΡΦΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

ΤΕΛΟΣ, ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΕΣ ( ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ),  ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗΛΩΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ (  ΣΤ΄ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄, ΣΤΑ ΄΄ΠΗΓΑΔΙΑ΄΄  Κ.Α. ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, Ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 27-07-20161462910079_6f006745_1462910178

ΣΤΗΝ ΄΄ΔΙΑΥΓΕΙΑ΄΄ Η ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, Η ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2016 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΤΣΙΜΕΝΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΄΄ΔΙΑΥΓΕΙΑ΄΄ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΔΩ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 14-07-2016

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Η ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΄΄ΜΟΡΕΑΣ΄΄

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΥΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑΣ ΟΔΟΥ πηγή:eleftheriaonline.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑΣ ΟΔΟΥ
πηγή:eleftheriaonline.gr

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 14-07-2016, Η ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΄΄ΜΟΡΕΑΣ΄΄. ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΟΔΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ κ. ΧΡΗΣΤΟ ΣΠΙΡΤΖΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ κ. ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ,ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ κ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΡΑ, ΤΟΥ Γ.Γ. ΥΠΟΔΟΜΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ, ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΗΛΙΟΥ, ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΕΛΕΣΕ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΕΩΣ κ. ΙΕΡΕΜΙΑΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΔΟ, Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΣΥΝΤΟΜΕΥΕΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 7,5 ΧΛΜ. ( ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΧΛΜ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ – ΕΞΟΔΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥ ).

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ kafeneio-megalopolis.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ  kafeneio-megalopolis.gr

thin_red_line

 • Δημοσίευση 09-07-2016

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ. ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ. ΤΗΝ ΔΑΠΑΝΗ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 07-07-2016

coollogo_com-323443971

Ο συμπατριώτης μας  κ. Μιλτιάδης Χρ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ, προσέφερε στον Σύλλογό μας το χρηματικό ποσό των εκατό (100) €, για την προμήθεια των νέων καρεκλών της αίθουσας εκδηλώσεων. Ο Σύλλογός μας τον ευχαριστεί πολύ για την δωρεά του και την διαρκή του συμπαράσταση στο έργο μας.

 • Δημοσίευση 05-07-2016

Ακόμα μια ευγενική χορηγία για την ενίσχυση του Συλλόγου μας στην πρόσφατη προμήθεια των καρεκλών για την αίθουσα εκδηλώσεων, είναι η προσφορά χρηματικού ποσού πενήντα πέντε (55) €, από τον συμπατριώτη μας κ. Δημήτριο Αργ. ΚΟΝΑΞΗ. Ο Σύλλογός μας τον ευχαριστεί πολύ για την δωρεά του.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 26-06-2016

ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ

ΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25-06-216, ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΡΕΜΑΤΑ, ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΡΟΥ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΡΡΟΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΟΜΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΠΗΓΑΔΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ.

ΤΟ ΚΥΜΑ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΞΕ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25-06-216, ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ, ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΡΕΜΑΤΑ, ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝΟΥΣ ΝΕΡΟΥ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΕ ΟΙΚΙΕΣ ΑΦΟΥ Η ΑΠΟΡΡΟΗ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΟΜΑΛΑ. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΠΗΓΑΔΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΠΟΤΑΜΙ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 26-06-2016

coollogo_com-323443971

 Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟ (100) € ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ. Ο κ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΑΡΩΓΟΣ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 23-06-2016cooltext184916132819390

ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23-06-2016 ΟΙ ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) ΝΕΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΚΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΄΄ΟΞΥΑ΄΄ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΩΝΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΤΥΠΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ, ΜΕ ΒΑΦΗ ΕΜΠΟΤΙΣΜΟΥ, ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΑΥΞΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΓΕΝΙΚΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΥΤΗ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΟΙ ΝΕΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΣΘΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΟ ΄΄ΣΤ΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄, ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΣΘΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ (ΤΑΜΙΑΣ),ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΜΕΛΟΣ), ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ)

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ (ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ),ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (ΜΕΛΟΣ), ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ).

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ, ΑΤΥΠΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ, ΑΤΥΠΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ.

ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.

∗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ κ. ΘΑΝΑΣΗ Κ. ΚΑΛΟΜΑΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 21-06-2016

ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ  ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ.

ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ (50) €, ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 21-06-2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ κ.κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΚΗ Λ. ΧΑΡΙΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΚΑΤΩΘΙ , ΑΥΤΟΥΣΙΑ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΣΤΑΛΕΙ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Π. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Λ.ΧΑΡΙΤΟΥ      

ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ και ΠΡΩΗΝ ΤΑΜΙΑ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ                            

 Ζώνη 20-06-2016                                                                            

 Σε ανοιχτή επιστολή του στην Ιστοσελίδα του Συλλόγου 7 Ιουνίου,ο τοπικός πρόεδρος κ. Χρ.Τσίχλης μεταξύ άλλων αναφέρει,παρακολουθώντας τη δράση του Συλλόγου, διαπιστώνει,ότι τα μέλη του Δ.Σ κάνουν έργα,ωφελούν το χωριό και εργάζονται  αφιλοκερδώς και ακούραστα. Και σωστά βέβαια αναφέρεται στη στήριξη των δημοτικών αρχών και των Δημάρχων,κ.κ Κων/νου Μιχόπουλου,Παναγιώτη Μπούρα και Διονύση Παπαδόπουλου για την ολοκλήρωση της αίθουσας του Συλλόγου στη θέση ΑΛΩΝΙΑ.            

Όμως, για τα προηγούμενα Δ.Σ του Συλλόγου? κουβέντα???  

Δεν οφείλουμε,να θυμόμαστε, τα έργα και τις κοινωνικές εκδηλώσεις που γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια -από την Ίδρυση του Συλλόγου το 2003 έως 2 Μαϊου 2016-από Όλα τα Δ.Σ που διατέλεσαν σε αυτό το χρονικό διάστημα,με προσωπική τους εργασία,κόπο,μεράκι και αγάπη για το χωριό,με τη συμμετοχή και στήριξη των μελών και βεβαίως με τη βοήθεια όλων των δημοτικών αρχών και των εκάστοτε Δημάρχων?                                                                                  

Τι άποψη έχει το Δ.Σ του Συλλόγου για αυτό?                                      

Σύλλογος σημαίνει συλλογικότητα και όχι μέσω αυτού ατομική προβολή.           Οφείλουμε την αναγνώριση και το σεβασμό στα Ιδρυτικά μέλη,γιατί αυτά με πολύ κόπο και αγώνα δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και υλοποίησαν τα έργα υποδομής και λειτουργίας του ΣΥΛΛΟΓΟΥ που υπάρχει σήμερα.                                                                                

 Όσο για την απορία του,που εξέφρασε στον κ.Μιχόπουλο το 2010,ότι δεν είχε ενημερωθεί σχετικά με την παραχώρηση του κτιρίου στο Σύλλογο για 25 χρόνια,δεν ήταν απορία. με έγγραφο του προς το Δήμο Μεγαλόπολης με αριθ.πρωτ.720/25-01-2011,με το όποιο μεταξύ άλλων πρότεινε,το κτήριο,να επανέλθει στο Δήμο ! Είναι γνωστό,ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια ,ήταν κατά του Συλλόγου.

Τέλος για λόγους αρχής,ζητούμε τη διαγραφή μας από μέλη του Συλλόγου.                                                                                            

Αθανάσιος π Αργυρόπουλος και Παναγιώτης Λ Χαρίτος 

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Ζώνη, 21/6/2016

Αγαπητοί μας συμπατριώτες                                            

Τάκη Λ. Χαρίτο και Θανάση Π. Αργυρόπουλε,

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του «Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζώνης Αρκαδίας», όπως συγκροτήθηκε σε σώμα μετά τις αρχαιρεσίες της 2ας Μαϊου 2016, στηρίζει τους κεντρικούς πυλώνες των μελλοντικών του δραστηριοτήτων στο μήνυμα – σύνθημα (του βιβλίου που συνέγραψε η συγχωριανή μας Ζαχαρούλα Παν. Γαϊτανάκη, σημερινή Γραμματέας του Συλλόγου μας και καθιερώθηκε επί Προεδρίας Αθανασίου Παν. Αργυρόπουλου ως κινητήρια δύναμη κάθε πρωτοβουλίας και προσπάθειας του Συλλόγου μας έκτοτε):

«Η ΖΩΝΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ».

 Σε αυτό το σύνθημα, ούτε εσείς, ούτε εμείς είμαστε αντίθετοι.

Η ατομική ποιότητα και η προσφορά κάθε Μέλους είτε του σημερινού είτε των προηγούμενων Διοικητικών Συμβουλίων του Συλλόγου μας, είναι γνωστή σε όλους τους συμπατριώτες μας και ουδείς την αμφισβητεί.

Η συμπεριφορά του καθενός μας τίθεται συνεχώς στην κρίση και στην κριτική των συνανθρώπων μας και εφόσον αυτές είναι καλοπροαίρετες, είναι δεκτές και χρήσιμες για το εσωτερικό προχώρημα ενός εκάστου.

Όποιος εξάλλου επιθυμεί να προσφέρει στο χωριό μας με προσωπική εργασία ή υλική βοήθεια, μπορεί να το κάνει ασχέτως αν κατέχει κάποιο αξίωμα μέσα στο Δ. Σ. ή σε άλλον τοπικό θεσμό και φορέα.

Η εθελοντική δράση – σήμερα παρά ποτέ – είναι αναγκαία για να γίνουν μικρές, ουσιαστικές παρεμβάσεις, που θα βελτιώσουν τη ζωή στη Ζώνη και θα δώσουν κάποιες θετικές προοπτικές κι ανάσες ελπίδας στους λιγοστούς κατοίκους που απόμειναν στον τόπο μας και «φυλάττουν Θερμοπύλας».

Με δεδομένες τις σημερινές πολύ αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες στη χώρα μας, τα Μέλη του τωρινού Δ. Σ. εκλέχτηκαν για να κάνουν το καλύτερο δυνατό για το χωριό μας και τους ανθρώπους τους. Δεν επιθυμούν να έρθουν σε καμία αντιπαράθεση με μέλη του Συλλόγου ή κατοίκους του χωριού μας.

Στο καινούργιο κάλεσμά μας – προς όλους – να έρθουν κοντά μας, να καταθέσουν ιδέες, προτάσεις, σκέψεις αλλά και αντιρρήσεις τους ή διαφορετικές απόψεις τους, τείνουμε ευήκοα ώτα και σε κάθε περίπτωση επιζητούμε μέσα από γόνιμο και συνεχή διάλογο, να κάνουμε πράξη το μήνυμα και σύνθημα, που όλοι μας αποδεχτήκαμε από το 2010 κι εξής: «Η ΖΩΝΗ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ»

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

του «Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζώνης Αρκαδίας»

thin_red_line

 • Δημοσίευση 20-06-2016

ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ, ΚΑΤΑΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΥΠΟ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ :

∗ ΤΗΝ 22-06-2016 ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ 90      ΝΕΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.    Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ      ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ.

∗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ( ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΟΡΙΣΜΟ              ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ) ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ        ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ                          ΠΗΓΑΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ                            ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ            ΧΩΡΟ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ, ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟΥ ( ΓΙΑ ΤΟ      ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΗΣ                        ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ). ΔΩΡΕΕΣ ΜΕΛΩΝ ΘΑ    ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΑΥΤΩΝ.

∗ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ        ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ                  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ    ΥΓΙΕΙΝΗΣ. ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΘΑ          ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΡΟΣΕΧΕΣ            ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

∗ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ         ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,               ΕΚΤΟΣ ΑΠΡΟΟΠΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016, ΘΑ ΓΙΝΕΙ         ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΔΡΟΡΟΩΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΓΗ ( ΕΡΓΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ       ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ).

∗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ     ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΄΄ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ                   ΖΩΝΑΤΑΙΩΝ΄΄ ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ         ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

∗ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η                       ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ   ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΥΤΗ ΠΟΤΙΣΜΑΤΑ, ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ,ΛΙΠΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ           ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΤΟ                   ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΟΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΤΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΝΕΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ή ΙΔΕΕΣ. ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΕΣ. ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

ΖΩΝΗ ΕΘΕΛΟΝΤ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 18-06-2016

ΑΤΥΠΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

IMG_0013

Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. ΗΔΗ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΤΥΠΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

ΣΗΜΑ3γ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΑΤΥΠΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ – ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ  ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

 1. Οι χαρές και οι λύπες μας ενώνουν, γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ σ’ αυτή την αίθουσα όλοι μας.
 1. Μπαίνοντας στον όμορφο αυτό χώρο, παρατηρώ με προσοχή και διαπιστώνω ότι μου αρέσει όπως είναι διαμορφωμένος.
 1. Δείχνω τον σεβασμό που ταιριάζει στο καθετί που εκτίθεται και δεν το μετακινώ σ’ άλλη θέση.
 1. ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΩ μέσα στην αίθουσα, επειδή νοιάζομαι για τον διπλανό μου αλλά και για τον χώρο που με φιλοξενεί.
 1. Χρησιμοποιώ με σεβασμό και προσοχή αυτά που χρειάζομαι στην αίθουσα, στην κουζίνα και στον εξωτερικό χώρο.
 1. Αντικαθιστώ κάθε αναλώσιμο που έχω χρησιμοποιήσει και καθετί που πιθανόν κατέστρεψα κατά λάθος.

 7.Τακτοποιώ το καθετί στη θέση που το βρήκα, χωρίς να μπερδεύω την σειρά       των πραγμάτων.

 1. Φροντίζω για την καθαριότητα των χώρων στο τέλος της χρήσης τους.
 1. Σκέφτομαι ότι ο επόμενος χρήστης του χώρου και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, που φροντίζουν για την σωστή λειτουργία του, δεν πρέπει να δυσκολευτούν εξαιτίας μου.
 1. Τελικά, εκτιμώ πολύ αυτόν τον χώρο και σίγουρα θα τον ξαναχρειαστώ!!!

∗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ      ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ  ΓΙΑ ΤΗΝ                  ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 11-06-2016

«Έγκριση πρακτικού φανερής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικού ακινήτου – καφενείου, ταβέρνα – ψησταριά Τ.Κ. Ζώνης Δήμου Μεγαλόπολης»

ΤΗΝ 09-06-2016 ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΄΄ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ΄΄ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ , ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.

thin_red_line

 • ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 10-06-2016

ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ

Η ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ. ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΒΑΦΗ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 08-06-2016

ΕΥΧΑΡ.

ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΚΑΛΕΣΜΑ  ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΒΡΗΚΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΝΕΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΥΤΗ.

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΩΡΕΕΣ:

 • ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡ. ΤΣΙΧΛΗΣ 100€
 • ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΘ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 100€
 • ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ι. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ 100€
 • ΙΩΑΝΝΗΣ Γ. ΚΑΡΑΛΕΚΑΣ 100€

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΡΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 07-06-2016

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΖΩΝΗΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΧΛΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ


Ζώνη Αρκαδίας, 6 Ιουνίου 2016.

Παρακολουθώντας τη δράση του «Μορφωτικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Ζώνης», διαπιστώνω ευχάριστα ότι τα Μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου εργάζονται με σκοπό την προσφορά στο χωριό μας και προσπαθούν για την συνεργασία και την ομόνοια όλων των συγχωριανών μας. Κάνουν έργα που ωφελούν το χωριό και εργάζονται αφιλοκερδώς και ακούραστα για το γενικό καλό.

Τελευταία, με πολλή προσπάθεια από μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου και τη ευγενική στήριξη των Δημοτικών Αρχών και των Δημάρχων κ. κ. Κων/νου Μιχόπουλου, Παναγιώτη Μπούρα και Διονύση Παπαδόπουλου, ολοκληρώθηκε η αίθουσα στη θέση «Αλώνια», την οποία ο Σύλλογος χρησιμοποιεί σαν έδρα του. Την αίθουσα αυτή, όλοι μπορούμε τώρα να χρησιμοποιούμε για τις κοινωνικές μας εκδηλώσεις. Το 2010, όταν από την τότε Δημοτική Αρχή με Δήμαρχο τον κύριο Κων/νο Μιχόπουλο, παραχωρήθηκε η χρήση της αίθουσας για είκοσι πέντε (25) χρόνια στον Σύλλογο, εξέφρασα την απορία μου, γιατί δεν ενημερώθηκα λόγω της ιδιότητάς μου – του εκλεγμένου δηλαδή τοπικού Παρέδρου του χωριού.

Διαπιστώνω όμως ότι η χρήση του χώρου αυτού γίνεται με σύνεση, με σεβασμό και για το καλό όλου του χωριού.

Καλώ τους συγχωριανούς μας, όπου κι αν βρίσκονται, να στηρίξουμε τον Σύλλογο, να σταθούμε δίπλα του όλοι μαζί, γιατί μόνο οφέλη μπορούμε να έχουμε απ’ αυτό.

Εύχομαι Δύναμη, Κουράγιο και Συνεργασία στα Μέλη του καινούργιου Διοικητικού Συμβουλίου, που αναδείχθηκε από τις αρχαιρεσίες στις 2 Μαϊου 2016 στη Ζώνη.

 Με ξεχωριστή εκτίμηση,

 ΧΡΗΣΤΟΣ  ΤΣΙΧΛΗΣ

 Πρόεδρος Τ.Κ. Ζώνης

thin_red_line

 • Δημοσίευση 04-06-2016

ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΑΠΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

APC_Collage - 2016.06.04 21.45 - 001

ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 04-05-2016, ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 04-06-2016

ΝΕΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Η ΝΕΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Η ΝΕΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΕΝΕΝΗΝΤΑ (90) ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΄΄ΟΞΥΑ΄΄ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ( ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ), ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΡΕΥΝΑ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ. ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ, ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΜΗΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΘΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 03-06-2016 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΣΕΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο3-06-2016 ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΥΚΛΟΣ ΔΡΑΣΕΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ( ΑΛΩΝΙΑ, ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΠΗΓΑΔΙΑ,ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΖΩΟΔΟΧΟ ΠΗΓΗ κ.α. ). ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΙΔΙΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΕΔΡΑΣΑΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ( ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ. ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ. ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ. 

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΟΙ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ. ΟΙ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙ. ΜΙΚΡΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 28-05-2016 

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ

Untitled-1Σ

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-05-2016, ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΡΤΟΚΟΠΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΩΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ. ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ Η ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ. Η ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΚΑΛΥΠΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 24-05-2016 

ΠΡΟΧΩΡΑ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΖΩΝΗ – ΠΑΛΑΜΑΡΙ

ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΤΗΝ 05-05-2016, ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΑΤΟΤΗΤΑΣ ΟΔΟΥ ΖΩΝΗ – ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΑΠΟ Ε.Ο. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΚΑΡΥΤΑΙΝΑΣ», Π/Υ: 200.000,00 €, από πιστώσεις 4Ο ΕΑΠ.

 ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ, ΑΦΟΥ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΖΩΝΗ – ΠΑΛΑΜΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΣΤΗ.

ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΖΩΝΗΣ-ΠΑΛΑΜΑΡΙΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΒΟΔΙΝΟ. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ, Ο ΔΕ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΖΩΝΗΣ-ΠΑΛΑΜΑΡΙΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΒΟΔΙΝΟ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 24-05-2016

βολ

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 23-05-2016 ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ EUROPEAN LEAGUE VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2016, ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 9,10 ΚΑΙ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ.

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΒΡΑΔΥΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ κ. ΔΟΥΚΟΥΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ.

ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ, ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ.

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΑΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗΣ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΡΙΕΡΑ.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΛΟΜΑΛΟ.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΛΟΜΑΛΟ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΛΕΫ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΛΟΜΑΛΟ

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΛΟΜΑΛΟ

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ ( ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ )

ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ κ. ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΜΑΖΙΔΗ ( ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ )

ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΛΕΫ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΛΕΫ, ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 23-05-2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ

Ζώνη Αρκαδίας 23-05-2016 ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ, ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΕΝΩ Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΒΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ.

Ζώνη Αρκαδίας 23-05-2016
ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΚΛΑΔΕΜΑ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΕΝΩ Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΒΑΦΤΗΚΕ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΑΥΡΟΚΥΠΑΡΙΣΣΟΥ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 19-05-2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΟΡΤΥΝΟΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΡΟΚΟ, ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΪ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 19-05-2016 ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄. ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΝΔΡΕΣ ΥΠΟΔΕΧΘΗΣΑΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ( ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ, ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ) ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ( ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΙΝΟΥ ΜΑΝΤΡΟΤΟΙΧΟΥ, ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ, ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΧΑΡΩΝ ΣΤΑ ΑΥΛΑΚΙΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΜΑΓΓΑΝΟΠΗΓΑΔΟΥ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΓΙΑ ΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ). 

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΟΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΟΝ κ. ΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 2016 ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΟΚΟΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ κ. ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΟΚΟΣ, ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ κ. ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ( ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ) ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ( ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ) ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 17-05-2016

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ – ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΙΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ( ΤΑΒΕΡΝΑ – ΚΑΦΕ ) ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17-05-2016 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙΣΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

DSC02101

Η ΤΑΒΕΡΝΑ – ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΠΝΟΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΝΙΑΤΗ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 15-05-2016

ΔΡΑΣΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑ

Ζώνη Αρκαδίας 15-05-2016 ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΕΞΟΔΑ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΤΙΣΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΑΦΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΩ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ Ή ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ.

Ζώνη Αρκαδίας 15-05-2016
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΑ ΕΞΟΔΑ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ. ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΤΙΣΜΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΒΑΦΤΗΚΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΩ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ.ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΗΠΟΥ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ. Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΩΠΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ, ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ Ή ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 11-05-2016

ΕΣΠΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΜΑΡΙΑΣ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 11-05-2016, ΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΑ, ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΚΑΜΠΟΣΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΟΥ ΜΠΟΥΦΕ ( ΜΕ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ). ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΡΑΔΥΑ, ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ, ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΚΕΦΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ !

ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ

ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ

Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ

Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ

ΟΙ κ.κ. ΒΟΥΛΑ ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΧΑΡΙΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΟΙ κ.κ. ΒΟΥΛΑ ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΧΑΡΙΤΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ

ΤΟ ΚΕΦΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΟ. ΠΡΩΤΟΧΟΡΕΥΤΗΣ ΕΔΩ Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ κ.κ. ΒΟΥΛΑ ΚΑΛΕΣΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ - ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΣΙΟΥ.

ΤΟ ΚΕΦΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΟ. ΠΡΩΤΟΧΟΡΕΥΤΗΣ ΕΔΩ Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ κ.κ. ΒΟΥΛΑ ΚΑΛΕΣΙΟΥ, ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΕΣΙΟΥ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 11-05-2016

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ζώνη Αρκαδίας 11-05-2016 Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΑ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΛΟΪ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΔΕ ΑΥΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΘΑΜΝΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΚΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

Ζώνη Αρκαδίας 11-05-2016
Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΑ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΡΜΟΛΟΪ, ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΔΕ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΘΑΜΝΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ, ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΚΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση ο9-05-2016

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΩΡΑΊΣΜΟΥ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ 07/08/09 ΜΑΪΟΥ 2016, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΕΞΟΔΑ, ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΄΄ΠΗΓΑΔΙΩΝ΄΄ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΑΥΤΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΥΚΝΗ ΒΛΑΣΤΗΣΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΄΄ΠΗΓΑΔΙΩΝ΄΄

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΄΄ΠΗΓΑΔΙΩΝ΄΄

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΕΥΣΕΩΝ

Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΥΤΕΥΣΕΩΝ ΣΤΑ ΄΄ΠΗΓΑΔΙΑ΄΄ 

thin_red_line

 • Δημοσίευση ο9-05-2016

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

Ζώνη 09-05-2016 ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΠΡΩΪΝΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ.

Ζώνη 09-05-2016 
ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΠΡΩΪΝΗΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΟΜΩΝΥΜΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΝ ΒΟΥΝΕΝΟΙΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 08-05-2016 ΕΙΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 06-05-2016

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17 ΜΑΪΟΥ 2016 ΔΗΜΟΠΡΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ

ΤΑΒΕΡΝΑ - ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄ ( εσωτερικό)

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 17-05-2016 ΚΑΙ ΩΡΑ  10.00΄ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ 

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Ο ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ, ΤΑΒΕΡΝΑΣ, ΨΗΣΤΑΡΙΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 06-05-2016

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ

ΖΩΝΗ 06-05-2016
ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΙΚΑΝΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΞΩΚΛΗΣΙ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ Η ΟΜΩΝΥΜΗ ΕΟΡΤΗ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 06-05-2016

Untitled-1Α


ΣΗΜΑ3γ

Ζώνη Αρκαδίας 06 Μαϊου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ: Ο Λόγος πολλών μαζί, συνεργασία, ενότητα, ομαδικό πνεύμα, δημοκρατία, πολυφωνία, προσφορά.

Ο καθένας ξεχωριστά είναι μοναδικός, διαφορετικός, αλλά μόνος. Είναι όλα λίγα. Όλοι μαζί όμως είναι κάτι πιο δυνατό. Η συμμετοχή είναι δικαίωμα όλων. Με την συμμετοχή γινόμαστε πιο δυνατοί σαν άτομα σε μία ισχυρή ομάδα. Προσφέρουμε και εισπράττουμε. Κι αυτό μας δίνει ικανοποίηση και νόημα στη ζωή μας, νιώθουμε σημαντικοί.

Το καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας είναι φρέσκο, ανανεωμένο, με διάθεση προσφοράς και συνεργασία. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά σε όλους τους συγχωριανούς και φίλους όπου κι αν βρίσκονται, γι’ αυτό ζητάμε τη βοήθεια όλων. Με τις ιδέες, τις προτάσεις, την καλοπροαίρετη κριτική, με όποιο τρόπο μπορεί να προσφέρει ο καθένας. Γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε και να προσφέρουμε. Να φροντίσουμε το χωριό και τους ανθρώπους του σύμφωνα με τις δυνατότητές μας.

Μαρία ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ                                                                                 Πρόεδρος ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 05-05-2016

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Α.Λ.Μ.Α ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» ΜΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ ΕΙΔΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΙΑΤΡΟ ΣΤΑΥΡΟ ΧΡ. ΤΣΙΧΛΗ

ΣΤΑΥΡΟΣ Χ. ΤΣΙΧΛΗΣ

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-05-2016 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΄΄ΠΟΛΥΒΙΟΣ΄΄ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ», ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΑΝ Η Α.Λ.Μ.Α. (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ «ΚΑΛΛΙΣΤΩ» ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΧΡ. ΤΣΙΧΛΗΣ. 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ   http://kafeneio-megalopolis.gr/?p=27263

thin_red_line

 • Δημοσίευση 02-05-2016

Untitled-1

Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2 ΜΑΪΟΥ 2016, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΝΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΕΞΗΣ ΝΕΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ( ΕΝΤΟΣ ΠΑΡΕΝΘΕΣΕΩΣ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ):

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ του ΙΩΑΝΝΗ ( 20 ΨΗΦΟΙ )

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ (21ΨΗΦΟΙ )

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ( 20 ΨΗΦΟΙ )

ΤΑΜΙΑΣ: ΕΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΑΛΛΗ του Χρήστου ( 10 ΨΗΦΟΙ )

ΜΕΛΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ( 15 ΨΗΦΟΙ )

ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΥΝΟΓΑΛΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ( 12 ΨΗΦΟΙ )

ΑΝΑΠΛ. ΜΕΛΟΣ: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ( 6 ΨΗΦΟΙ )

∗ Ο κ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΞΥΝΟΓΑΛΑΣ  ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΘΕΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΟΙ:

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ( 23 ΨΗΦΟΙ )

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΛΟΜΑΛΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ( 18 ΨΗΦΟΙ )

ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΩΝ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Η ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ 5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ - ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΤΑΜΙΑΣ ΤΑΚΗΣ Λ. ΧΑΡΙΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 29-04-2016

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, Ο ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-04-2016 ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΩΝΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ.(Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ)

ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29-04-2016 ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΩΝΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ Η ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ( Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΟΣΤΟΛΙΣΤΟΥ  ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ). 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΦΩΤΟ: Τάκης Λ. Χαρίτος

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ
ΦΩΤΟ: Τάκης Λ. Χαρίτος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΖΩΝΗΣ φωτο: Σταύρος Γ. Σιαμπάνος

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΟΝ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 
φωτο: Σταύρος Γ. Σιαμπάνος

thin_red_line

 • Δημοσίευση 29-04-2016

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΝΕΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ

ΖΩΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 27-04-2016 ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΩΡΕΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΙΒΛΙΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κ.κ. ΙΩΑΝΝΗ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟ Π. ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ.

ΖΩΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 27-04-2016
ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΩΡΕΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΒΙΒΛΙΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ κ.κ. ΙΩΑΝΝΗ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟ Π. ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟ ( ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ), ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ. ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ.

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ - ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, Η ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ, Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ Γ. ΣΙΑΜΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ. ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.

ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 27-04-2016 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, Η ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗΣ, Η ΜΙΚΡΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ ΕΙΡΗΝΗ-ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ Γ. ΣΙΑΜΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΗΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.
ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΠ΄ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 28-04-2016

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗ ΖΩΝΗ, ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ 28-04-2016 ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΦΕ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ. ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18.00΄ ΩΡΑ, ΜΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙΡΟ, ΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ,ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ΄ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΛΙΜΑ, ΗΠΙΑΜΕ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΕΥΤΗΚΑΜΕ ΝΗΣΤΙΣΙΜΕΣ ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ, ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ  ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΟΥΛΑ, ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΥΧΕΣ. ΗΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΗΛΩΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΘΕΡΜΑ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ ΄΄ΤΑ ΛΕΝΕ΄΄ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ ΄΄ΤΑ ΛΕΝΕ΄΄ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΝΑΤΑΙΪΚΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΗΣ

ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΝΑΤΑΙΪΚΗ ΠΑΡΕΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΤΗΣ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 26-04-201

ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΗΛΩΝ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

mila-mou-gia-mila

ΤΗΝ Μ. ΔΕΥΤΕΡΑ 25-04-2016, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Τ.Ε.Β.Α. ( ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ), Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΖΩΝΗΣ, ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΜΗΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ.ΤΗΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΕΚΑΝΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ – ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 17-04-2106

ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

aktinidio1ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-04-2016, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Τ.Ε.Β.Α. ( ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ), Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΔΙΕΝΕΙΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ Τ.Κ. ΖΩΝΗΣ, ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 15-04-2016

ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ -ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ

Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ – ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ 

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18-04-2016, ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΟΡΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ( πρώην ΤΑΒΕΡΝΑ – ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄ ). ΠΡΟΧΩΡΑ ΕΤΣΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΔΕΙΤΕ  ΕΔΩ  ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 14-04-2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ κ. ΣΠΥΡΟ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟ

ΣΗΜΑ3γ

Ζώνη, 14 Απριλίου 2016

Αγαπητέ Κύριε Σπύρο Καραμούντζο,

Με ιδιαίτερη τιμή και συγκίνηση διαπιστώνουμε το μεγάλο και ειλικρινές ενδιαφέρον που δείχνετε για το χωριό μας.

Ο ξεχωριστός τρόπος που παρακολουθείτε τη δράση του Συλλόγου μας, δίνει σε όλους μας ικανοποίηση και δύναμη να συνεχίσουμε. Λάτρης κι εσείς της περιοχής μας, αφού σε γειτονικά χώματα μεγαλώσατε, κατανοείτε την αγάπη μας και τη θέλησή μας να προσφέρουμε με ανιδιοτέλεια, να συνεχίζουμε ν’ αναβαθμίζουμε τη ζωή μας και τη ζωή τω συγχωριανών μας.

Τίποτα όμως – όπως κι εσείς γνωρίζετε – δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν υπήρχαν οι συνοδοιπόροι μας στο δρόμο που ακολουθούμε. Αυτοί, που εκτιμούν τις δραστηριότητές μας και τις στηρίζουν, είτε είναι μέλη του Συλλόγου μας, είτε είναι φίλοι μας.

Ένας καλός και σπουδαίος φίλος θεωρούμε ότι είστε κι εσείς, ένας φίλος στον οποίο μπορεί κανείς ν’ ακουμπήσει.

Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη συνεχή επαφή που έχετε μαζί μας, την καθημερινή σχεδόν επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας και την προσφορά σε βιβλία σας όλ’ αυτά τα χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την τελευταία προσφορά σας των εκατό (100) βιβλίων για την νεοαποκτηθήσα  Βιβλιοθήκη μας. Θα τα αξιοποιήσουμε με σεβασμό και αγάπη.

Η πρόσκληση για φιλοξενία και γνωριμία από κοντά είναι πάντα ανοικτή για εσάς και τους ανθρώπους σας, όποτε το θελήσετε.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος του Συλλόγου

Παναγιώτης Παπαδημητρίου 

thin_red_line

 • Δημοσίευση 10-04-2016

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ

 Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ Π. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Σύλλογος Σαρακινιωτών Ηραίας, βράβευσε τον Γιάννη Παν. Θανόπουλο με τιμητική πλακέτα, αφού υπήρξε ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Σωματείου και τον στηρίζει μέχρι σήμερα, όπως κάνει και με τον δικό μας Σύλλογο,του οποίου είναι μέλος. Μαζί με την  σύζυγό του συμπατριώτισσά μας Αγγελική Δημ. Μπούρα – Θανοπούλου, περνούν τις διακοπές τους στη Ζώνη και αγαπούν ιδιαίτερα το χωριό μας. Τον συγχαίρουμε θερμά για την βράβευσή του.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 09-04-2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ ΜΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΠΟΛΗ ΖΩΔΙΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ

Την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 στην Ξάνθη, πραγματοποιήθηκε από τον Σύλλογο Κυπρίων της πόλης, μία πολύ επιτυχημένη εκδήλωση, που περιελάμβανε και τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας με τίτλο  «ΖΩΤΙΑ – ΖΩΔΚΙΑ – ΖΩΔΙΑ ΧΡΥΣΟΠΕΛΕΤΖΗΜΕΝΗ ΓΗ» με φωτογραφικό υλικό από το σήμερα και το χθες της κατεχόμενης Ζώδιας που ιδρύθηκε από Αχαιούς της Ζωτείας της περιοχής Μεγαλουπόλεως και με ομιλήτριες την Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ελένη Χατζηγεωργίου και την καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Πηνελόπη Καμπάκη – Βουγιουκλή, η οποία στην ομιλία της έκανε μεγάλη αναφορά στο χωριό μας και την σύνδεσή του με τη Ζώδια της Κύπρου ( δείτε το σχετικό βίντεο της εκδήλωσης στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=TAAgNqdkl3c ).
Να σημειώσουμε ότι ο Κυπριακής καταγωγής καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ανδρέας Ι. Βοσκός έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με την Ιστορία της Ζώδιας και αναφέρεται επίσης στη σύνδεση της Ζώνης με την κυπριακή Ζώδια.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 09-04-2016

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ

ΖΩΝΗ 09-04-2016 * ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΧΛΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΥΛΙΚΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΒΗΣΤΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ. * ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΑΝΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ ΗΔΗ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΝΕΣ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. * ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ (πρ. ΤΑΒΕΡΝΑ-ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄), ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.

ΖΩΝΗ 09-04-2016
* ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ  ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ ΛΑΜΠΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΣΙΧΛΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΥΛΙΚΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΦΑΝΟΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΒΗΣΤΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ.
* ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΑΝΩΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ ΗΔΗ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΗΜΕΙΩΣΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΒΑΝΕΣ ΜΕ ΔΑΠΑΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.
* ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ (πρ. ΤΑΒΕΡΝΑ-ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄), ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ Η ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 07-04-2016

ΝΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΖΩΝΗ 07-04-2016 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ (ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ), ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΑΗ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΄΄ΠΗΓΑΔΙΩΝ΄΄. ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ, ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ, ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΖΩΝΗ 07-04-2016
ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΝΕΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ (ΠΙΚΡΟΔΑΦΝΕΣ), ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΑΗ ΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΄΄ΠΗΓΑΔΙΩΝ΄΄. ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟΥ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ. ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ, ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ, ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 05-04-2016

ΠΤΩΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ

Αυστραλία-15χρονος-σκοτώθηκε-από-κεραυνό

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ 05-04-2016 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΠΤΩΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΥΟ ΩΡΕΣ. Η ΒΛΑΒΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΗΣ ″Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.″ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΠΕΝΕΒΗ ΑΜΕΣΑ. ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΤΩΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΙΠΗ ΑΝΤΙΚΕΡΑΥΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 03-04-2016

ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΖΩΝΗΣ – ΤΡΙΛΟΦΟΥ

ΖΩΝΗ 03-04-2016 ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΖΩΝΗΣ - ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ, ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΒΕΣΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

ΖΩΝΗ 03-04-2016
ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΖΩΝΗΣ – ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΓΕΦΥΡΑΚΙ, ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΒΕΣΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 03-04-2016

ΝΕΚΡΕΣ ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ  ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ

ΖΩΝΗ 03=04-2016 ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΛΟΦΟ). ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΖΩΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ, ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ.

ΖΩΝΗ 03-04-2016
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΑΥΤΟ ΘΕΑΜΑ ΑΝΤΙΚΡΙΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΡΙΛΟΦΟ). ΤΑ ΑΤΥΧΑ ΖΩΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΣΑΝ ΘΥΜΑΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗΣ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ, ΕΦΙΣΤΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 02-04-2016

ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ κ. ΣΠΥΡΟ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟ

Ο ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟΣ

Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ κ. ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟΣ

Ο ΚΑΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ κ. ΣΠΥΡΟΣ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟΣ, ΔΩΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΕΚΑΤΟ (100) ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ κ. ΣΠΥΡΟΥ Κ. ΚΑΡΜΟΥΝΤΖΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

thin blue line

Μελίσσια, 2 Απριλίου 2016

Αξιότιμε, Πρόεδρε, του Μορφωτικού και εξωραϊστικού Συλλόγου Ζώνης Αρκαδίας, κύριε Παπαδημητρίου Τάκη, καθώς και λοιπά αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, χαίρω πολύ που επικοινωνώ σήμερα μαζί σας.

Προκαταβολικά θέλω να σας πληροφορήσω ότι, λόγω των φιλικών και λογοτεχνικών σχέσεων και συνεργασιών, που με συνδέουν με το εκλεκτό μέλος του Συλλόγου σας, τη Ζαχαρούλα Γαϊτανάκη, έχω μάθει πάρα πολλά για το  όμορφο χωριό σας από το βιβλίο της για τη Ζώνη, αλλά και απο την ιστοσελίδα του Συλλόγου σας, που ενημερώνουμαι ταχτικά για τις αξιόλογες δραστηριότητές σας. ΟΙ λόγοι αυτοί με κάνουν να νιώθω ειλικρινά φίλος της Ζώνης ή και καλύτερα ως Ζωναταίος.

Κύριε Πρόεδρε, όπως και σεις  ξέρετε από πρώτο χέρι καλύτερα από μενα, ζούμε σε μια εποχή, που στην ύπαιθρο τα περισσότερα χωριά μας, (μεταξύ των άλλων και το ορεινό δικό μου χωριό η Καρυά Αργολίδος, που έχει φωλιάσει στις ανατολικές υπώρειες του Αρτεμισίου), που στο πρόσφατο παρελθόν, μπορεί να ήταν φτωχά, αλλά έσφιζαν από ζωή, χρόνο με το χρόνο ερημώνουν. Τριγυρνάς στο χωριό και δε συναντάς άνθρωπο να πεις καλημέρα.Τα σχολεία χωρίς μαθητές είναι κλειστά, οι εκκλησίες χωρίς παπά και πιστούς αργά και που λειτουργούνται, και η καμπάνα της εκκλησίας δε χτυπά κάθε πρωί να πάνε τα παιδιά στο σχολείο, παρά μόνο για κηδείες.  Όσοι νέοι έχουν απομείνει μετακομίζουν κι αυτοί σε μεγαλύτερες πόλεις για αναζήτηση εργασίας και άλλου τρόπου ζωής ή ξενιτεύονται, και το χειμώνα βλέπει κανείς σε λίγα σπίτια να βγάζουν καπνό οι καμινάδες.

Αυτά συλλογίζομαι, κύριε Πρόεδρε, με θλίψη, όταν μετά χαράς ενημερώνομαι για τις πολλές και αξιόλογες δραστηριότητες του Συλλόγου σας, όπως  πολιτιστικές, κοινωνικές, περιβαλλοντικές, λαογραφικές, εορταστικές κλπ. Γι’ αυτό σας παρακαλώ δεχτείτε ως πρόεδρος και ως Σύλλογος τα θερμά μου συγχαρητήρια, όχι μόνο γιατί επιλέξατε να μένετε μόνιμα στη γενέτειρά σας, την όμορφη Ζώνη (Ζουνάτι), αλλά γιατί βάλλατε και στόχο ζωής, από αυτό το μετερίζι, να ασχοληθείτε με τα κοινά, να φυλάττε Θερμοπύλες προόδου και με τις πράξεις  και τα προγράμματά σας να υψώνετε αναχώματα, που οξυγονώνουν και λαδώνουν τις σκουριασμένες μηχανές και ανακόπτουν συνάμα την ταχύτητα και τον κατήφορο της φθίνουσας πορείας των  παγμάτων, αφού οι αμόδιοι φορείς και το επίσημο κουβέρνο ανήμπορο, χωρίς πρόγραμμα και βούληση, κλείνει τα μάτια και βουλώνει τα αφτιά μπροστά στο καυττό κοινωνικό πρόβλημα της ερήμωσης, που αντιμετωπίζουν τα μικρά και ορεινά χωριά της Πατρίδας μας.

Ως άνθρωπο των γραμμάτων, εκπαιδευτικό και λογοτέχνη, και μάλιστα δάσκαλο που είχα υπηρετήσει παλαιότερα σε πολλά μικρά χωριά της πατρίδας μας, με εντυπωσίασε και με ικανοποίησε ιδαίτερα η απόφασή σας να ιδρύσετε σε αίθουσα του παλαιού δημοτικού σχολείου  Βιβλιοθήκη, στην οποία θα καταφεύγουν οι κάτοικοι, άσχετα με την ηλικία τους, για αναζήτηση κάποιας πληροφορίας και για τη δια βίου μάθηση από την πηγή της γνώσης που είναι το βιβλίο. Πιστεύω ακράδαντα ότι η πράξη σας αυτή είναι ένα παράδειγμα για μίμηση και εύχομαι και άλλοι Σύλλογοι στα ορεινά χωριά της πατρίδας μας να προβούν στην ιδρυση βιβλιοθηκών στον τόπο τους. Για τους ηλικιωμένους ή  και νεότερους ανθρώπους που διαμένουν ακόμη στα χωριά μας οι αίθουσες αυτές θα είναι τόπος συνάντησης, συζήτησης και πνευματικής ανάτασης.

Κύριε Πρόεδρε, για τον απαραίτητο εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης σας με βιβλία και με άλλα σύγχρονα μέσα, κυρίως ηλεκτρονικών, που βοηθούν τους αναγνώστες στην αναζήτηση της γνώσης και της πληροφόρησης, αφού ευχηθώ στον τομέα αυτό τουλάχιστον να σταθεί αρωγός η επίσημη πολιτεία, σας παρακαλώ, να δεχθείτε, ως πρώτη δόση, έναν αριθμό εκατό (100) βιβλίων και από εμένα, γιατί πιστεύω ότι στη βιβλιοθήκη σας θα είναι διαχρονικά  πιο χρήσιμα από  να στολίζουν την προσωπική μου βιβλιοθήκη.  Εικοσιπέντε μάλιστα εξ αυτών είναι από τη δική μου λογοτεχνική και ποιητική δραστηριότητα. Αναμένοντας ότι και πολλοί άλλοι φίλοι των γραμμάτων θα κάνουν το ίδιο, σας χαιρετώ και σας υπόσχομαι σε πρώτη ευκαιρία θα περάσω από τη Ζώνη, για να σας γνωρίσω και προσωπικά.

Με πολλή εκτίμηση

Σπύρος Κ. Καραμούντζος

thin blue line

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ  κ. ΣΠΥΡΟ Κ. ΚΑΡΑΜΟΥΝΤΖΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

https://spiroskaramountzos.wordpress.com/

thin_red_line

 • Δημοσίευση 27-03-2016

ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

α

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016 ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΕΔΡΑΣΑΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ. ΧΩΡΟΙ ΔΡΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΑΡΙΑ ΤΩΝ ΞΩΚΛΗΣΙΩΝ, ΣΗΜΕΙΑ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΞΩΚΛΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΑ ″ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ″ ΕΝΩ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΒΟΛΒΩΝ (ΝΤΑΛΙΕΣ, ΓΛΑΔΙΟΛΕΣ) ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 19-03-2016

ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ « ΠΗΓΑΔΙΩΝ » ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ , ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΄΄ΠΗΓΑΣΙΩΝ΄΄ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016. ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΩΡΑΪΣΜΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΕΚΑΝΑΝ, ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΨΙΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΄΄ΠΗΓΑΔΙΩΝ΄΄ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΜΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΤΕΥΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΑΛΟΠΙΣΤΙΚΩΝ ΘΑΜΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ.

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΕΡΙΜΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΣΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΤΕΥΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΘΑΜΝΩΝ ΚΑΙ ΦΥΤΩΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 17-03-2016

ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Η ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ

ΤΑΒΕΡΝΑ - ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄ ( εσωτερικό)

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ( ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΗ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 13-03-2016

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 12-03-2016, Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ  ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΔΙΑΚΟΣΜΙΜΕΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗ ΠΙΤΑ, ΠΡΟΣΦΕΡΘΗΚΕ ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΒΕΒΑΙΑ ΧΟΡΟΣ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ.

∗ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ, ΒΡΗΚΑΝ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΑΚΗΣ Λ. ΧΑΡΙΤΟΣ ΚΑΙ Η κ. ΕΦΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, ΤΑΚΗΣ Λ. ΧΑΡΙΤΟΣ, ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.
ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ, ΤΑΚΗΣ Λ. ΧΑΡΙΤΟΣ, ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΥΘΥΜΟ ΚΛΙΜΑ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΡΙΑΣ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ.

ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΜΑΣ, ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ,

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΙΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΧΟΡΟΣ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΧΟΡΟΣ.

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ !!!

ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΧΟΡΟ !!!

thin_red_line

 • Δημοσίευση 11-03-2016 

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 16-03-2016 ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ 

ΤΑΒΕΡΝΑ - ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄ ( εσωτερικό)

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ, ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 16-03-2016 ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΘΑ ΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΤΕΓΑΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ Η ΤΑΒΕΡΝΑ – ΚΑΦΕ  ΄΄ ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΄΄. ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟ ΝΕΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ. ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΔΩ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 08-03-2016

ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016 ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ Η ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ  ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΠΟΔΟΜΩΝ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016  ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑΣ ΟΔΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΄΄ΜΟΡΕΑΣ΄΄ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΧΡΗΣΗ Η ΣΥΝΔΕΤΗΡΙΑ ΟΔΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ, ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΣΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ( ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΠΟΛΗ, ΚΑΛΑΜΑΤΑ κλπ. ) ΕΝΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΛΑΔΟΣ ΛΕΥΚΤΡΟ – ΣΠΑΡΤΗ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ. Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ kafeneio-megalopolis.gr

thin_red_line

 • Δημοσίευση 07-03-2016

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΄΄COSMOTE΄΄  ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

COS_LOGO_TG_ST_REG_RGB_PS

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΄΄COSMOTE΄΄ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΘΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ, ΛΑΒΑΜΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΤΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΣΥΝΔΕΣΕΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (INTERNET) ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΕΩΣ KAI 4 Μbps ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ. ΟΣΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΔΕΣΗ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ  ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΄΄COSMOTE΄΄ ΣTO ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ NOYMEΡO 13888. ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝ ΔΥΝΑΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥΣ. Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΄΄ΓΡΗΓΟΡΟ INTERNET΄΄ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΙΚΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 10-03-2016

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 4 Μbps.

∗ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 27-02-2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΠΛΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΚΟΣΜΟΥΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΠΟΡΤΑΙΤΑ-ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821.

ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΚΟΣΜΟΥΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΠΟΡΤΑΙΤΑ – ΛΙΘΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ 1821.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ. Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΞΩΡΑΪΖΕΤΑΙ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ. Ο ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΞΩΡΑΪΖΕΤΑΙ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ Η ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 26-02-2016

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΖΩΝΗ 26-02-2016 ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ. ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ ( ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ, ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ, ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ) ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ. ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΣΤΑ ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ, ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

ΖΩΝΗ 26-02-2016
ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΛΗΘΑΡΓΟ. ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΑΣ ( ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ, ΚΛΑΔΕΜΑΤΑ, ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ, ΛΙΠΑΝΣΕΙΣ ) ΣΕ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ. ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΣΤΑ ΞΩΚΛΗΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤ΄ΑΛΩΝΙΑ, ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΙΣ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 25-02-2016

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ  Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ

ΤΑΒΕΡΝΑ-ΚΑΦΕ '' ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ''

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΣΧΕΤΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ  κ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΧΛΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ 25-02-2016  ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΣΤΕΓΑΖΕ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ – ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΙΣΘΩΣΕΙ ΜΕΣΩ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 16-02-2016

ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ

ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΕΓΙΝΕ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 5,2 ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15-02-2016 ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ 24 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ - ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ.

ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΕΓΙΝΕ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 5,2 ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 15-02-2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.55΄ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ 24 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ – ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΣΕ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 08-02-2016

ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ Α.Λ.Μ.Α. ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ Χ. ΤΣΙΧΛΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Χ. ΤΣΙΧΛΗΣ

ΣΤΑΥΡΟΣ Χ. ΤΣΙΧΛΗΣ

ΣΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016, Ο ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΣ Χ. ΤΣΙΧΛΗΣ ΕΞΕΛΕΓΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ (Α.Λ.Μ.Α.) ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ. Η Α.Λ.Μ.Α ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΕΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ, ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΗΣ. ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 01-02-2016

ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ 27-01-2016. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΝΕΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ.

ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΕΚΜΙΣΘΩΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΝ 27-01-2016. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΝΕΟΥ ΕΚΜΙΣΘΩΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 01-02-2016

Η ΑΘΛΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΣΟΥΛΕΪΚΟ ΓΕΦΥΡΙ

ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΄΄ΖΩΝΗ΄΄ ΣΤΟ ΣΟΥΛΕΪΚΟ ΓΕΦΥΡΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ. ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΄΄ΖΩΝΗ΄΄ ΣΤΟ ΣΟΥΛΕΪΚΟ ΓΕΦΥΡΙ
ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ. ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 29-ο1-2016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗ ΔΡ. ΓΙΩΡΓΟ Ι. ΜΠΟΤΗ

Ζώνη, 28 Ιανουαρίου 2016.

Αξιότιμε Κύριε Γιώργο Μποτή,

Με μεγάλη μας χαρά παραλάβαμε το «ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΓΑΠΗΣ» για το 2016, γραμμένο από εσάς με τρυφερότητα, ευαισθησία κι αισιοδοξία.

Πιστεύουμε κι εμείς, πως τώρα πια αυτό το δυνατό συναίσθημα της ΑΓΑΠΗΣ σ’ όλες του τις μορφές, μπορεί να μας κρατήσει το κεφάλι ψηλά. Σας ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας κάνατε.

Απ’ τις προσφορές σας προς τον Σύλλογό μας, διαπιστώνουμε πως εκτιμάτε τις προσπάθειές μας κι αυτό μας ενθαρρύνει να συνεχίζουμε.

Θα μας τιμήσει ιδιαίτερα αν καταφέρουμε να σας φιλοξενήσουμε στο χωριό μας, αν κι εσείς το επιθυμείτε. Γνωρίζουμε ότι οι  μετακινήσεις έχουν γίνει ιδιαίτερα δύσκολες στις μέρες μας, αλλά ευελπιστούμε – κάποια στιγμή – να τα καταφέρουμε να τα πούμε κι από κοντά.

Και πάλι, σας ευχαριστούμε πολύ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

             Ο Πρόεδρος                                                    Η Γραμματέας

Παναγιώτης Παπαδημητρίου                        Μαρία Λαγούδη-Καλόμαλου

thin_red_line

 • Δημοσίευση 26-01-2016

ΜΙΚΡΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

ΗΜΕΡΑ ΔΡΑΣΕΩΝ Η ΤΡΙΤΗ 26-01-2016 ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΜΕ ΣΥΜΜΑΧΟ ΤΗΝ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΠΡΟΕΒΗΣΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΤΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ( Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ – ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ  ΑΠΟ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ΄΄ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΄΄ΠΑΛΙΟΚΑΤΑΙΝΑ΄΄ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΑΦΗΣΕΙ ΄΄ΕΚΘΕΤΑ΄΄ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΤΥΧΑΝ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΑΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΘΗ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ.

Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ ΚΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

Η ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΟΙΚΙΑΚΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ, ΚΑΠΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΟΤΟΔΑΣΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΄΄ΠΑΛΙΟΚΑΤΑΙΝΑ΄΄. ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΗ ΤΡΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΑ ΄΄ΠΑΛΙΟΚΑΤΑΙΝΑ΄΄. ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΕΛ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΤΕΓΗ ΤΡΙΑ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΑ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 23-01-2016

ΜΙΚΡΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23-01-2016 ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΩΡΑ 20.49΄ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 3,3 ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ 6 ΧΛΜ. ΝΟΤΙΑ – ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ( ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΛΑΧΟΡΡΑΠΤΗ ) ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ 10 ΧΛΜ., Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΛΑΦΡΑ ΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ.

ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ πηγή: seismoi.gr

ΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
πηγή: seismoi.gr