ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ( ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ) ΕΜΒΑΔΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 2,5 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΤΙΡΙΟ ΕΜΒΑΔΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ, ΚΟΥΖΙΝΑ, ΧΩΡΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ. ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ.

ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΟΣ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΩΓΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΟΡΤΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΑΦΟΥ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ ΤΟΥ. ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩ ΕΚΛΟΓΩΝ.

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΩΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΟΥ google EARTH

Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΡΥΦΟΡΟ ΤΟΥ google EARTH

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ

ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤ΄ ΑΛΩΝΙΑ. ( ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΛΥΟΜΕΝΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ )

ΑΠΟΨΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΕΝΕΝΗΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΤΟΜΑ.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΙΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ.

ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΡΑΦΙΑ ΠΟΥ  ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ. Ο ΧΩΡΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑΜΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ.

Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΦΥΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑΜΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΨΙΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ.

ΣΗΜΑ3γ

Advertisements