ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

001

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ironic-twist

 • Δημοσίευση 06-02-2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ

diab

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΝ 05-02-2017, Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΩΣΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ.

ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΜΝΗΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΗΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 04-02-2017

Ο ΔΑΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ (ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Τ.Κ. ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

 Η ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ (ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΙΣΗ) ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ ΕΚΤΑΣΕΩΝ (ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ) ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Τ.Κ. ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ.

ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ, ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΑΣΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Ο ΔΑΣΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ Π.Ε. ΑΡΚΑΔΙΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

http://kafeneio-megalopolis.gr/?p=31850

thin_red_line

 • Δημοσίευση 03-02-2017

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΖΩΝΗ – ΠΑΛΑΜΑΡΙ

ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ - ΖΩΝΗΣ (ΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΑΙΝΑ). ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΛΑΚΟΥΒΕΣ, ΚΑΘΙΖΗΣΗ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ.

ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ – ΖΩΝΗΣ (ΘΕΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΑΙΝΑ)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗΣ ΟΔΟΥ ΖΩΝΗΣ – ΠΑΛΑΜΑΡΙΟΥ (ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ). ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03-02-2017, ΕΙΔΑΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ  ΄΄ΠΑΛΑΙΟΚΑΤΑΙΝΑ΄΄ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΔΙΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΔΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑΡΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΑ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 30-01-2017

coollogo_com-16417500

%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%ce%b9%ce%bf-%ce%b1%cf%80%ce%bf-%ce%b4%ce%b5%ce%b5%ce%bb

Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ , ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΙΜΗΤΙΚΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗ Δ.Ε.Ε.Λ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ. ΜΑΣ ΤΙΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ  ΔΙΕΘΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ  www.somateiodeel.blogspot.gr

thin_red_line

 • Δημοσίευση 30-01-2017

untitled-1

Η κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΟΥ - ΣΟΪΤΑΡΙΔΗ

Η κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΟΥ – ΣΟΪΤΑΡΙΔΗ

Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΟΥ – ΣΟΪΤΑΡΙΔΗ, ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΖΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ, ΕΞΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗ « ΑΣΜΑ ΑΣΜΑΤΩΝ » ( ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΛΟΓΙΖΕΙ Ο ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΣ κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΤΗΣ. ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΗΤΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΙΑΤΡΟΥ – ΣΟΪΤΑΡΙΔΗ

%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b9%ce%bd%ce%b1%cf%83-%cf%83%ce%bf%cf%8a%cf%84%ce%b1%cf%81%ce%b9%ce%b4%ce%b7

ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ

thin_red_line

 • Δημοσίευση 30-01-2017

Ο ΠΙΟ ΒΑΡΥΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

img_1029

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΒΑΡΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΥΧΝΟΥΣ ΠΑΓΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ.

ΟΙ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΓΕΤΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΜΗΝΑ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΑ ΚΑΙ ΞΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΦΟΥ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΩ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΨΥΧΡΟΙ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 26-01-2017

untitled-1

books-wallpaper-25

ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΕΙ ΗΔΗ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ « ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΖΩΝΗΣ », ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ, Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ ΕΠΤΑΚΟΣΙΟΥΣ (700) ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΓΕΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ( ΠΟΙΗΣΗ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΑ, ΙΣΤΟΡΙΚΑ Κ.Α. ).

ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΛΑΒΑΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΤΗΝ κ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ Ι. ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΙΩΑΝΝΗ Π. ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΘΕΡΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ Ή ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΩΝ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 17-01-2017

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΑΙΣΘΗΤΗ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

Ζώνη Αρκαδίας 17-01-2016 ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 3,7 ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ 16 ΧΛΜ. ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ 10 ΧΛΜ., ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ Ο8:19΄ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 17-01-2017 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

Ζώνη Αρκαδίας 17-01-2017
ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ ΕΝΤΑΣΕΩΣ 3,7 ΒΑΘΜΩΝ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΡΙΧΤΕΡ, ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ 16 ΧΛΜ. ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΛΥΚΑΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ 10 ΧΛΜ. ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ Ο8:19΄ ΩΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ 17-01-2017 ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 14-01-2017

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί πολύ, για την προσφορά βιβλίων τους, για τον εμπλουτισμό της Δανειστικής μας Βιβλιοθήκης:
 
τον διαπρεπή Νομικό και Λογοτέχνη κ. ΓΙΩΡΓΟ Ι. ΜΠΟΤΗ,
 
την δασκάλα, ζωγράφο και ποιήτρια κ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Χ. ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ 
 
και τον δάσκαλο, συγγραφέα κ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ Γ. ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 13-01-2017

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΑ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄

Ζώνη Αρκαδίας 14-01-2016 ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΑΠΛΕΤΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΠΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΠ ΄ ΟΛΙΓΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΑΓΓΑΝΙ ( ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥ ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΩΣ ΕΚΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΤΡΙΝΗ ΒΡΥΣΗ ( ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΚΑΣ ΤΟΜΠΡΟΥ ) Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤ΄ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ, ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΠΑΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ « ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ » ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

Ζώνη Αρκαδίας 13-01-2017
ΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΑΠΛΕΤΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ, ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΗΓΑΔΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΄΄ΒΡΥΣΟΥΛΙΑ΄΄ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΠΛΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΑΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ , ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΦΥΤΕΥΣΕΙΣ. ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΠ ΄ ΟΛΙΓΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΑΓΓΑΝΙ ( ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΠΑΤΣΑΒΟΥ ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΩΣ ΕΚΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΕΤΡΙΝΗ ΒΡΥΣΗ ( ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΙΚΑΣ ΤΟΜΠΡΟΥ ) Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΥΛΕΙΟ ΧΩΡΟ ΣΤ΄ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄, ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ κ. ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ. ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΠΑΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ « ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ » ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 10-01-2017

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΠΡΩΪΝΟ ΣΤΗ ΧΙΟΝΟΣΚΕΠΑΣΤΗ ΖΩΝΗ

Η ΠΥΚΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 09-01-2017 ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 10-01-2017 ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΘΕΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΟΥ ΠΕΠΛΟ.

Ο ΛΑΜΠΡΟΣ ΗΛΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΠΡΟΒΑΛΛΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΥΠΑΙΘΡΟ.

Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΑΓΩΜΕΝΟ.

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΣΤΗ ΜΑΓΕΥΤΙΚΗ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΗ ΖΩΝΗ ΜΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 08-01-2017

untitled-1%ce%b3%ce%b7

ΚΥΡΙΑΚΗ 08-01-2017 ΚΑΙ ΣΤΙΣ 11.00΄ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΄΄ΑΛΩΝΙΑ΄΄ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017.

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΓΩΝΙΑ Η ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΚΑΙ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΖΩΝΑΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ.

ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΗΤΑΝ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΩΤΗΣ, ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΄΄ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ΄΄ ΟΙ κ.κ. ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΙΕΜΠΟΣ, Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΥΜΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΩ ΚΟΤΥΛΙΟΥ, ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΨΑΡΑΙΩΝ κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΗΛΙΩΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ κ. ΕΥΘΥΜΙΟ ΓΚΑΡΔΙΑΚΟ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΓΕΥΜΑ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΜΠΟΥΦΕ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ. ΤΡΙΑ ΤΥΧΕΡΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΜΕ ΔΩΡΟ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ - ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄.

Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΙΑ ΤΥΧΕΡΑ ΦΛΟΥΡΙΑ ΜΕ ΔΩΡΟ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ – ΚΑΦΕ ΄΄ΤΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑ΄΄ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ (ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ )

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ κ. ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ κ. ΜΑΡΙΑ ΛΑΓΟΥΔΗ-ΚΑΛΟΜΑΛΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΣ κ. ΖΑΧΑΡΟΥΛΑΣ ΓΑΪΤΑΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ.

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΤΗ.

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΩΤΗ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΣΜΟ.

Η ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΕΜΙΣΕ ΚΟΣΜΟ.

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ( Ο κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ). ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΜΑΛΟ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥ ΜΑΣ κ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ( Ο κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ). ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΜΑΛΟ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΄΄ΕΚΠΝΕΥΣΕΙ΄΄. ΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ( ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ κ. ΒΟΥΛΑ ΤΣΙΑΒΛΗ-ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΧΙΝΗ-ΤΟΜΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ )ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ( ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΜΗΧΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ κ. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ )

Ο ΜΠΟΥΦΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΄΄ΕΚΠΝΕΥΣΕΙ΄΄. ΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ( ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ κ. ΒΟΥΛΑ ΤΣΙΑΒΛΗ-ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΧΙΝΗ-ΤΟΜΠΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ). Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΕ ΑΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΓΛΥΚΙΣΜΑΤΑ ( ΠΕΡΙΦΗΜΕΣ ΔΙΠΛΕΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ Ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΑΝΟΜΗΧΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ κ. ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ).

thin_red_line

 • Δημοσίευση 07-01-2017cooltext184916132819390

΄΄ΛΕΥΚΟ ΠΡΩΪΝΟ΄΄ ΜΕ ΑΦΘΟΝΟ ΧΙΟΝΙ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ 07-01- 2016 ΣΤΗ ΖΩΝΗ, ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΗ ΕΚΠΛΗΞΗ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΝΤΥΘΗΚΕ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΪΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΣΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΄΄ΛΕΥΚΕΣ΄΄ ΦΟΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΛΕΥΚΟ.

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΛΕΥΚΟ.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΑΣ. ΧΙΟΝΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΜΑΣ. ΧΙΟΝΙ ΠΑΝΤΟΥ.

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΛΟΙΟ.

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗΣ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΛΟΙΟ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

΄΄ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ΄΄. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

΄΄ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΡΙΟ΄΄. ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

Η ΘΕΑ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 01-01-2017

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ Ο κ. ΣΟΛΩΝ Ι. ΒΟΣΚΟΣ

ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2017, ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ κ. ΣΟΛΩΝΑ Ι. ΒΟΣΚΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΖΩΔΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ. Ο ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕΙ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ. ( Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΣΟΛΩΝΑ Ι. ΒΟΣΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ 13-11-2016 )

ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΗΚΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2017, ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ κ. ΣΟΛΩΝΑ Ι. ΒΟΣΚΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ, ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΩ ΖΩΔΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΘΥΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ. Ο ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΕΙ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ.
( Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΣΟΛΩΝΑ Ι. ΒΟΣΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ 13-11-2016 )

thin_red_line

 • Δημοσίευση 01-01-2017

ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ

Ζώνη Αρκαδίας, Πρωτοχρονιά 2017, ώρα 11.51΄ στην ύπαιθρο έξω από το ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής. Η παγωνιά που επικρατεί τον χειμώνα που διανύουμε, είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και ένταση ψύχους των τελευταίων χρόνων. Ειδικά μετά την δύση του ηλίου και νωρίς το πρωί, η θερμοκρασία πέφτει σε υπό το μηδέν επίπεδα. Η βρύση έξω από το ξωκλήσι έπεσε ΄΄θύμα ΄΄ του πρωινού πάγου της κατά τα άλλα ηλιόλουστης Πρωτοχρονιάς στο χωριό μας.

Ζώνη Αρκαδίας,. Πρωτοχρονιά 2017, ώρα 11.51΄ στην ύπαιθρο έξω από το ξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής.
Η παγωνιά που επικρατεί το χειμώνα που διανύουμε, είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια και ένταση ψύχους των τελευταίων χρόνων. Ειδικά μετά την δύση του ηλίου και νωρίς το πρωί, η θερμοκρασία πέφτει σε υπό το μηδέν επίπεδα.
Η βρύση έξω από το ξωκλήσι έπεσε ΄΄θύμα ΄΄ του πρωινού πάγου, της κατά τα άλλα ηλιόλουστης Πρωτοχρονιάς στο χωριό μας.

thin_red_line

 • Δημοσίευση 01-01-20171462910079_6f006745_1462910178

ΝΕΚΡΟ ΤΣΑΚΑΛΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ !

Ζώνη Αρκαδίας 01-01-2017 Ένα σπάνιο και θλιβερό θέαμα, είδαμε σε δρόμο του χωριού μας, εντός του οικισμού μάλιστα, Ένα μικρό τσακάλι, νεκρό από άγνωστα αίτια (δεν έφερε προφανή σημάδια ) στην άκρη ενός δρόμου. Είναι γνωστό ότι στην ευρύτερη περιοχή μας υπάρχουν τσακάλια, δεν είχαμε όμως δει ποτέ μέχρι τώρα να πλησιάζουν τόσο κοντά μέσα σε οικισμό.

Ζώνη Αρκαδίας 01-01-2017
Ένα σπάνιο και θλιβερό θέαμα, είδαμε σε δρόμο του χωριού μας, εντός του οικισμού μάλιστα.
Ένα μικρό τσακάλι, νεκρό από άγνωστα αίτια (δεν έφερε προφανή σημάδια ) στην άκρη ενός δρόμου. Είναι γνωστό ότι στην ευρύτερη περιοχή μας υπάρχουν τσακάλια, δεν είχαμε όμως δει ποτέ μέχρι τώρα να πλησιάζουν τόσο κοντά μέσα σε οικισμό.

ironic-twist

thin blue line

ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ

thin blue line

ΣΗΜΑ3γ

Advertisements