ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ

thin blue line

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΩΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

thin blue line

Wedding_Background

ironic-twist

stork_b2

Το δεύτερο παιδί τους, κοριτσάκι, απέκτησαν ο συμπατριώτης μας Μανώλης Αθαν. Αργυρόπουλος και η σύζυγός του Φωτεινή Κοτέλου.
Στους ευτυχείς γονείς ο Σύλλογός μας εύχεται να τους ζήσει η μπέμπα.

STAVROS 2

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ζώνης, θα γίνει την Κυριακή 23-10- 2016, το ετήσιο Μνημόσυνο της συγχωριανής μας Κανέλας Αργυροπούλου.


stork_b2

Δίδυμα αγοράκια απέκτησε ο συμπατριώτης μας κ. Χρήστος Δημ. Αγγελόπουλος. Στους ευτυχείς γονείς,στους παππούδες και στην προγιαγιά κ. Ελένη Αγγελοπούλου, ο Σύλλογός μας εύχεται να τους ζήσουν και να είναι καλότυχα.


stork_b2

Στις 24-09-2016 η Ελένη Γ. Παπαδοπούλου γέννησε πρωτότοκο αγοράκι. Στους ευτυχείς γονείς και στον παππού κ. Γιώργο Παπαδόπουλο, ο Σύλλογός μας εύχεται να τους ζήσει και να είναι καλότυχο. 


baptisis1

Στις 25-09-2016 στο ξωκλήσι της Αγίας Κυριακής στη Τρίπολη, η Παναγιώτα Ν. Μπόκολα ( κόρη της συμπατριώτισσάς μας Βάσως Χρ. Τσιαβλή ) και ο σύζυγος της Δημήτρης Τούτουνας βάφτισαν την κόρη τους. Το όνομα της Αναστασία και νονός της ο κ. Νίκος Κούσκουλας. Στην νεοφώτιστη και τους γονείς της, ο Σύλλογός μας στέλνει τις καλύτερες ευχές του.


wedding rings and flowers

Στις 3 Σεπτεμβρίου 2016, έγινε ο γάμος του Αντώνη Δ. Δεληγιάννη, υιού της συμπατριώτισσάς μας Παναγιώτας Αθ. Σιαμπάνου. Ο Συλλογός μας τους εύχεται κάθε ευτυχία.


STAVROS 2

Την Κυριακή 18-09-2016 στο Ναύπλιο Αργολίδας, θα γίνει το 40ήμερο μνημόσυνο του Βαγγέλη Δ. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ.


Cross-Coticed

ΘΑΝΑΤΟΣ – ΚΗΔΕΙΑ

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΤΑΦΗ ΤΗΝ 17-08-2016 ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΕ ΜΟΝΙΜΑ ΕΝ ΖΩΗ, Ο ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΣ ΜΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ


Cross-Coticed

ΘΑΝΑΤΟΣ

Απεβίωσε στην Αθήνα η συμπατριώτισσά μας ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά όταν άγνωστος μπήκε στο σπίτι της για να την ληστέψει. Ο Σύλλογός μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην αδελφή της, τηνγνωστή ζωγράφο – αγιογράφο κ. Ιουλία Παπαγγελοπούλου – Αντωνοπούλου και στα ανίψια της.


stork_b2

Πρωτότοκο αγοράκι απέκτησαν η συμπατριώτισσά μας ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (ΡΙΤΑ) ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ και ο σύζυγός της ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΕΩΝ. ΖΑΒΑΛΙΕΡΗΣ. Στους ευτυχείς γονείς και στους παππούδες, στον πρώην Πρόεδρο του Συλλόγου μας Θανάση Παν. Αργυρόπουλο και στη σύζυγό του Μαρία, ο Σύλλογός μας εύχεται ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΕΙ.


Την Κυριακή 17 Ιουλίου, στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Ζώνης, έγινε το ετήσιο Μνημόσυνο του συγχωριανού μας Ιωάννη Δ. Ζούζουλα.


baptisis1

Cross-Coticed

ΘΑΝΑΤΟΣ – ΚΗΔΕΙΑ

Στην Αθήνα στις 23 Ιουνίου 2016 έγινε η κηδεία της συμπατριώτισσάς μας Ασημίνας (Μίνας) Παρ. Ζούζουλα, η οποία απεβίωσε σε ηλικία 78 ετών από ανακοπή. Ο Σύλλογός μας εκφράζει στους οικείους της τα ειλικρινή του συλλυπητήρια.


wedding rings and flowers

Στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Αρκάδων Καλαμάτας, έγινε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, ο γάμος της Ουρανίας (Ράνιας) Ζούζουλα, κόρης του συμπατριώτη μας Βασίλη Κων. Ζούζουλα μετά του Θανάση Μπρατάκου. Στο νέο ζευγάρι και στους γονείς τους, ο Σύλλογός μας εύχεται μια ευτυχισμένη ζωή και καλούς απογόνους.


STAVROS 2

Το Σάββατο 18 Ιουνίου στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Ζώνης έγινε το 40 ήμερο Μνημόσυνο της συγχωριανής μας Μαρίκας Γ. Τόμπρου.

ΜΑΡΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΜΠΡΟΣ

∗ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΄΄ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ΄΄


STAVROS 2

Την Κυριακή 12 Ιουνίου στο Ναύπλιο έγινε το 40 ήμερο Μνημόσυνο του συμπατριώτη μας Αθανασίου Δ. Λαμπρόπουλου. 


STAVROS 2

Την Κυριακή 05-06-2016 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Ζώνη, έγινε το 40ήμερο Μνημόσυνο της Αθηνάς Σιαμπάνου.


wedding rings and flowers

To Σάββατο 14 Μαϊου 2016 στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Ζώνη, έγινε ο γάμος της συμπατριώτισσάς μας Ρίτας Αθ. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ μετά του Νικολάου Λεων. ZΑΒΑΛΙΕΡΗ. Τις ολόθερμες ευχές μας στο νέο ζευγάρι.


Cross-Coticed

ΘΑΝΑΤΟΣ – ΚΗΔΕΙΑ

Απεβίωσε την Πέμπτη 12-05-2016 στην Τρίπολη, η συγχωριανή μας Μαρίκα Τόμπρου (93 ετών ). Η κηδεία της έγινε την 13-05-2016 από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Ζώνης. Ο Σύλλογός μας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογενειά της.


Cross-Coticed

ΘΑΝΑΤΟΣ – ΚΗΔΕΙΑ

Απεβίωσε την 02-05-2016 στη Ζώνη, η Αθηνά ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ ( 76 ετών ) σύζυγος Αθανασίου ΣΙΑΜΠΑΝΟΥ. Η  κηδεία της έγινε την 03-05-2016 από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Ζώνη. Ο Σύλλογός μας εκφράζει τα συλλυπητήρια του στον σύζυγο και την οικογένειά της.


STAVROS 2

Το Σάββατο 16 Απριλίου 2016,  στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Ζώνη, έγινε το ετήσιο Μνημόσυνο του συμπατριώτη μας Δημητρίου Αθ. Τόμπρου


STAVROS 2

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στη Ζώνη, έγινε το ετήσιο Μνημόσυνο του συμπατριώτη μας Ανδρέα Αθ. Ζούζουλα


Cross-Coticed

ΘΑΝΑΤΟΣ – ΚΗΔΕΙΑ

Απεβίωσε πλήρης ημερών ( 89 ετών ) ο συμπατριώτης μας Δημήτριος Αθ. Τόμπρος, ο οποίος διέμενε στην Μεγαλόπολη. Η κηδεία του έγινε την 27-03-2016 στη Ζώνη από τον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου. Ο μεταστάς ήταν από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου μας, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος της κοινότητας μας κατά τα έτη 1975-1978. Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.


stork_b2

Ο Φώτης και η Βούλα Τσίχλη που διαμένουν στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας, απέκτησαν αγοράκι στις 11-03-2016. Τις καλύτερες ευχές μας στους γονείς και στον παππού και τη γιαγιά, συμπατριώτες μας Αποστόλη και Ειρήνη Τσίχλη.


STAVROS 2 Την Κυριακή 24-01-2016 στον Ι. Ν. Αγίου Δημητρίου Ζώνης, έγινε το 40ήμερο Μνημόσυνο του Θεόδωρου Αθ. Αραπάκη.


STAVROS 2Την Κυριακή 24-01-2016 στον Ι. Ν. Αγίου Ευθυμίου στο Κερατσίνι Αττικής, έγινε το 40ήμερο Μνημόσυνο της Μυρσίνης Χαρ. Καλογεροπούλου.


thin blue line

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ  ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ, ΤΕΛΕΤΩΝ, ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ.

thin blue lineΣΗΜΑ3γ

 

Advertisements